Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik

Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik

A szerelem néha bűzlik. Vagy csak egy zuhanyra van szüksége?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Julia, aki Svédországból költözött Bécsbe, tele van remek regényötletekkel - kár, hogy ezeket mások már megírták előtte. A 29 éves lány így angolórákat tart, majd otthoni magányában sorozatokat pörget a Netflixen, és az igaziról álmodozik. Egy nap aztán feltűnő - és meglehetősen szagos - személy bukkan fel eseménytelen életében: egy hajléktalan telepedik mellé a padra.
Leírás a könyvről
Julia, aki Svédországból költözött Bécsbe, tele van remek regényötletekkel - kár, hogy ezeket mások már megírták előtte. A 29 éves lány így angolórákat tart, majd otthoni magányában sorozatokat pörget a Netflixen, és az igaziról álmodozik. Egy nap aztán feltűnő - és meglehetősen szagos - személy bukkan fel eseménytelen életében: egy hajléktalan telepedik mellé a padra. Miután beszédbe elegyednek, kiderül, hogy a férfi szakadt külseje ellenére jóvágású, ráadásul remek beszélgetőpartner. Az első találkozást újabbak követik, és úgy tűnik, Julia rálelt arra a szerelmi sztorira, amit egész életében meg szeretett volna írni - ám a főszereplő ő maga, és könnyen lehet, hogy a történet végét másvalaki írja meg…

A Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik című könyv csodálatos, önéletrajzi ihletésű szerelmi történet arról, hogy merjünk a szívünk szavára hallgatni, és ne engedjük, hogy az elvárások és a konvenciók határozzák meg az életünket.
Adatok
Raktári kód:
801508
EAN:
9789632668796
Eredeti megnevezés:
Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske
Megjelenés:
2023.04.18.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
125 x 200 x 24
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Emmy Abrahamson
Emmy Abrahamson
Az 1976-ban, Svédországban született Emmy Abrahamson színészként és színházi rendezőként kezdte pályafutását. Rendezőként több évet töltött Bécsben, majd Svédországba történő visszatérése után irodalmi karrierbe kezdett. Első ifjúsági regénye 2011-ben jelent meg, 2012-ben az Only väg is upp (Az egyetlen út felfelé) című regényéért a neves August-díjra jelölték. Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik című regénye az első felnőttek számára írt könyve, és egyben az első műve, amely magyar nyelven is megjelenik.