Nincs engedélyezve a javascript.
A sötétség fejedelme

A sötétség fejedelme

Stranger Things

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
25 %
1984. december, Hawkins. Jim Hopper rendőrfőnök egyetlen vágya egy csendes karácsonyeste eltöltése Tizivel, de örökbe fogadott lánya keresztülhúzza számítását. A lány egy New York feliratú kartondobozt húz elő a pincéből, és záporozni kezdenek az igazán fogós kérdések.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

1984. december, Hawkins. Jim Hopper rendőrfőnök egyetlen vágya egy csendes karácsonyeste eltöltése Tizivel, de örökbe fogadott lánya keresztülhúzza számítását. A lány egy New York feliratú kartondobozt húz elő a pincéből, és záporozni kezdenek az igazán fogós kérdések. Miért hagyta el Hopper Hawkinst? Miért tért vissza? És miért nem beszél sohasem New Yorkról? Bár Hopper inkább nézne szembe egy falkányi demogorgonnal, mint a saját múltjával, nem tehet mást: el kell mesélnie annak a mindent megváltoztató pár hónapnak a történetét.
A Vietnamot megjárt fiatal, kisgyerekes családapa, Jim Hopper New Yorkban kezd új életet, ám a sosem alvó város sikátorai legalább annyira veszélyesek, mint a vietnami dzsungel. 1977 forró nyarán bizarr módon megcsonkított hullák lepik el az újdonsült gyilkossági nyomozó Hopper körzetét, és szövetségi ügynökök szállják meg a rendőrséget. A férfinak nincs más választása, mint a maga kezébe venni az ügyet.
A gyilkost konok elszántsággal üldöző Hopper egy őrült banda és egy titokzatos parapszichológiai kísérlet után kutatva merül mélyre a sosem látott hőhullámtól szenvedő New York mocskában, és a többnapos áramszünet miatt sötétbe borult városban először néz szembe a gonosz valódi arcával.

Adatok
Raktári kód:
760245
ISBN:
9789632667546
EAN:
9789632667546
Eredeti megnevezés:
Darkness on the Edge of Town
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
125 x 200 x 36
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Adam Christopher
Az 1978-ban Új-Zélandon született Adam Christopher írói pályafutása során a Stranger Things mellett többek között a Star Wars és a Marvel univerzumába is belekóstolt, szuperhős-regényét, az Empire State-et pedig a Financial Times az év könyvének választotta 2013-ban. Adam 2006 óta Nagy-Britanniában él családjával.
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top