Nincs engedélyezve a javascript.
VAMPS - Friss vér
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07.11.
Előrendelői ár:
4 059.-
Eredeti ár:
5 799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
-30 %
Dillon Halloran a kamaszok átlagos életét éli addig, amíg tizennyolc éves korában apja fel nem fedi származása titkát: Dillon nem ember, hanem damfír, azaz egy halandó és egy vámpír gyermeke. A fiú a svájci Alpokban rejtőzködő, a leggazdagabb és legbefolyásosabb vámpírcsaládok gyermekei számára létesített elit iskola, a VAMPS diákja lesz.
Leírás a könyvről
Dillon Halloran a kamaszok átlagos életét éli addig, amíg tizennyolc éves korában apja fel nem fedi származása titkát: Dillon nem ember, hanem damfír, azaz egy halandó és egy vámpír gyermeke. A fiú a svájci Alpokban rejtőzködő, a leggazdagabb és legbefolyásosabb vámpírcsaládok gyermekei számára létesített elit iskola, a VAMPS diákja lesz. Itt kell megismernie a vámpírok világát, és megtanulnia uralni új erejét - hogy egy nap talán végre megismerhesse vámpír édesanyját is.
Azonban a vámpírvilág elitje és azok gyermekei nem nézik jó szemmel, hogy a rangos iskola történetében először egy félvér is betehette lábát intézményükbe. A szerény körülmények között nevelkedett Dillon nem is érezhetné kívülállóbbnak magát a nála jóval gazdagabb, szebb és tehetségesebb diákok között, akik egész eddigi életükben a vámpíriskolában töltendő éveikre készültek.
Diáktársai először prédának nézik, de vámpíroldala erősödésével világossá válik, hogy különleges vér kering az ereiben. Dillonnak meg kell tanulnia használni újdonsült erejét, ha túl akarja élni az első félévet - de épp ez az erő az, ami az egész vámpírvilág célpontjává teheti…
Nicole Arend fordulatokban bővelkedő regénye friss vért hoz a vámpírtörténetek világába, és ideális olvasmány a Sóvárgás és a True Blood - Inni és élni hagyni rajongói számára.
Adatok
Raktári kód:
802677
EAN:
9789632669601
Eredeti megnevezés:
Vamps: Fresh Blood
Várható megjelenés:
2024.07.11.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
528
Méret [mm]:
125 x 200 x 42
Hozzászólások