Nincs engedélyezve a javascript.
Ez most az igazi

Ez most az igazi

Könnyű kitalálni egy álompasit - de mit tegyünk, ha elénk toppan az igazi?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Eliza Lin a tinédzserek átlagos életét éli - már ha átlagosnak lehet nevezni azt, hogy édesanyja munkája miatt évente költöznek, így a tizenhét éves lánynak folyamatosan új iskolatársakat kell megismernie, most épp egy pekingi nemzetközi iskolában.
Leírás a könyvről
Eliza Lin a tinédzserek átlagos életét éli - már ha átlagosnak lehet nevezni azt, hogy édesanyja munkája miatt évente költöznek, így a tizenhét éves lánynak folyamatosan új iskolatársakat kell megismernie, most épp egy pekingi nemzetközi iskolában. Ám miután élete szerelmének megtalálásáról szóló esszéje hirtelen virálissá válik, Eliza arra eszmél, hogy ő az osztály sztárja, ráadásul kedvenc magazinja kínál gyakornoki lehetőséget számára. Igazi tündérmese… leszámítva azt az apróságot, hogy Eliza semmiféle szerelemre sem talált, sőt még valódi kapcsolata sem volt. Esszéje teljes egészében kitaláció, no de az igazi művészet úgyis hazugság, nem?
A lebukástól rettegő lány alkut köt az iskola szépfiújával, a modell és színész Caz Szunggal; segít neki megírni a felvételi esszéit, cserébe pedig az eszeveszetten jóképű fiú a barátjának adja ki magát. Caz álompasinak bizonyul: feltűnően üzenget neki az osztályban, megnevetteti Eliza kishúgát, és megmutatja neki Peking legjobb helyeit.
Ám Eliza jövőről szőtt gondos tervei veszélybe kerülnek, amikor a kapcsolat kezd túl meggyőzővé válni. Mit tegyen: kövesse az álmait azon az áron is, hogy beleszakad a szíve?
Adatok
Raktári kód:
803279
EAN:
9789632669212
Eredeti megnevezés:
This Time It's Real
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
125 x 200 x 32
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Ann Liang
Ann Liang
Ann Liang Pekingben született, gyermekkorát pedig Kína és Ausztrália között töltötte, ám valamilyen furcsa módon amerikai akcentussal beszéli az angolt. Amikor véletlenül nem épp aktuális regényén dolgozik, akkor lehetetlenül ambiciózus célokat tűz ki maga elé, drámasorozatokat darál, és mélyenszántó beszélgetéseket folytat labradoodle ebjével arról, hogy ki a jó kutyus. Az Ez most az igazi a második regénye.