Nincs engedélyezve a javascript.
Tarantula
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 000 helyett
1 500 Ft
25 %
A 2009-ben elhunyt Thierry Jonquet a bűnügyi regények egyik legnépszerűbb francia mestere. Tarantula című korai regénye különböző helyszíneken és idősíkokban játszódó, meghökkentő fordulatokkal teli történet. A könyv alapján készült "A bőr, amelyben élek" című, Pedro Almodóvar rendezte film forgatókönyve.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A közelmúltban (2009-ben) elhunyt Thierry Jonquet a bűnügyi regények egyik legnépszerűbb francia mestere. A Tarantula különböző helyszíneken és idősíkokban játszódó cselekménye meghökkentő fordulatokon keresztül jut el a drámai végkifejletig.

Vincent Moreau eleinte úgy gondolja, csakis valami fatális félreértésről lehet szó. Bizonyára összetévesztik valakivel. Mert mi oka lenne bárkinek is arra, hogy elrabolja és fogva tartsa őt? És főleg, hogy úgy bánjon vele, mint egy kutyával - valami szörnyű gaztettet elkövetett kutyával. Telnek-múlnak a hetek, hónapok.

A sötét pincébe zárt, láncra vert, kutyakaján élő, a higiénia alapvető eszközeit is nélkülözni kényszerülő Vincent a fogva tartója - az általa Tarantulának elnevezett férfi - viselkedéséből lassan rájön, hogy félreértésről szó sincs, az őt csapdába ejtő "pók" valóban őt szemelte ki zsákmányául. Ahogy múlik az idő, a fiatalember rabságának körülményei fokozatosan javulnak: már rendes ételt kap, naponta tisztálkodhat, s hogy ne unatkozzon, olvashat és zenét hallgathat. Az addig szinte teljesen üres pincébe néhány kényelmes bútor kerül. Tarantula gyakran meglátogatja, beszélget vele, esetenként még néhány kérdésére is válaszol.

A legfontosabb kérdésre azonban Vincent sosem kap választ: miért?A regény alapján készült a hazai mozikban szeptember 8-tól bemutatásra kerülő "A bőr, amelyben élek" című, Pedro Almodóvar rendezte film forgatókönyve.

Adatok
Raktári kód:
715116
ISBN:
9632661933
EAN:
9789632661933
Eredeti megnevezés:
Mygale
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
139 x 209 x 13
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top