Nincs engedélyezve a javascript.
A tükrök városa

A tükrök városa

A Szabadulás-trilógia harmadik kötete

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 990 helyett
3 743 Ft
-25 %
Az általunk ismert világ letűnt. Vajon milyen új világ váltja fel a régit? A Tizenkettek elpusztultak, és a mindenre rátelepülő sötétség százesztendős borzongató uralma véget ért. A túlélők előmerészkednek a falak mögül, és nekiveselkednek a társadalom újjáépítésének. Merész álmuk egy reményteli jövő.
Leírás a könyvről

Az általunk ismert világ letűnt. Vajon milyen új világ váltja fel a régit?

A Tizenkettek elpusztultak, és a mindenre rátelepülő sötétség százesztendős borzongató uralma véget ért. A túlélők előmerészkednek a falak mögül, és nekiveselkednek a társadalom újjáépítésének. Merész álmuk egy reményteli jövő.

Ám a távolban, egy halott, sivár metropoliszban ott várakozik a Nulladik, a Tizenkettek atyja. Régóta kísérti az emberi életét szétromboló gyötrelem, és az átalakulásából fakadó gyűlölet lángja vadul lobog benne. Dühét csak az csillapíthatja, ha eléri célját, és végez Amyvel, az emberiség utolsó reményével, a sehonnan jött lánnyal, aki felcseperedve harcba szállt ellene.

Vére szavára hallgatva Tőrös Alicia, a félelmetes harcos elindul a Nulladik végső menedékébe. Ám ott nem az vár rá, amire számított, hanem egy utazás a múltba. Valamint egy olyan ellenfél, aki egyszerre halálosabb és emberibb, mint azt valaha képzelte volna.

Még egyszer összecsap a fény és a sötétség, s végképp eldől Amynek és barátainak a sorsa.

Adatok
Raktári kód:
758636
EAN:
9789632664996
Eredeti megnevezés:
The City of Mirrors
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
150 x 220 x 50
Tömeg [g]:
790
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem