Nincs engedélyezve a javascript.
Trükkös játék
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 290 helyett
2 468 Ft
-25 %
Valaki meg akarja ölni George Chapmant, az egykori baseballsztárt, aki egy súlyos autóbaleset miatt kényszerült otthagyni a sport világát, és most a politikai karrierrel kacérkodik. Chapman megbízza a keményöklű magándetektívet, Max Kleint, hogy derítse ki, ki áll a fenyegetés mögött. Bár Chapman azt állítja, nincsenek ellenségei, Klein már régóta nem hisz a tündérmesékben.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Ebben a játékban senki nem győz, itt csak vesztesek vannak. A különbség mindössze annyi, hogy egyesek többet veszítenek, mint mások."

Valaki meg akarja ölni George Chapmant, az egykori baseballsztárt, aki egy súlyos autóbaleset miatt kényszerült otthagyni a sport világát, és most a politikai karrierrel kacérkodik. Chapman megbízza a keményöklű magándetektívet, Max Kleint, hogy derítse ki, ki áll a fenyegetés mögött. Bár Chapman azt állítja, nincsenek ellenségei, Klein már régóta nem hisz a tündérmesékben. Nyomozni kezd, és hamarosan rájön, hogy szinte mindenkinek, aki kapcsolatban állt a férfival, volna oka a gyilkosságra és hogy bár a potenciális ellenfelek közt akad kíméletlen üzletember és kegyetlen maffiózó is, a legveszedelmesebb mind közül talán a férfi gyönyörű felesége.

A világhírű regényíró, Paul Auster első regénye (melyet Paul Benjamin álnéven jelentetett meg) igazi irodalmi csemege, mely mind a klasszikus hard-boiled krimi, mind a kifinomult austeri szépirodalom rajongóinak tartogat meglepetéseket.

Adatok
Raktári kód:
759130
EAN:
9789632661605
Eredeti megnevezés:
Squeeze Play
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
123 x 200 x 24
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Paul Auster
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top