Nincs engedélyezve a javascript.
Hűség
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
-25 %
Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk? A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást.
Leírás a könyvről

Lehetünk-e hűségesek önmagunkhoz anélkül, hogy elárulnánk azokat, akiket szeretünk?
A kreatív írást oktató Carlo és az ingatlanügynökként dolgozó Margherita első pillantásra tökéletes párnak tűnik: sikeresek, szeretik és kiegészítik egymást. Szerelmük mögött azonban nyugtalanság, féltékenység és kimondatlan érzések lappanganak: Carlo egyik tanítványához vonzódik, Margherita pedig fizioterapeutája után sóvárog.
A házasság és a vágyak csapdájában vergődő pár számára a támaszt gyermekük születése jelenti. Néhány évvel később a múlt azonban újra felbukkan, és számot kell vetniük magukkal: a saját érzéseik vagy a másik iránt érzett hűség a fontosabb?

Az elismert kortárs olasz író, Marco Missiroli Strega-díjas regényét több mint tíz országban adták már ki, és a Netflix minisorozatot készít belőle.

Adatok
Raktári kód:
761726
EAN:
9789632667423
Eredeti megnevezés:
Fedeltá
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
118 x 190 x 23
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
Mónika Baráth
Mónika Baráth
február 21. 9:54
Válaszolok
Könnyen olvasható, lélektani könyv.
Egy házasságot tár elénk az író különböző nézőpontból. Megmutatja nekünk, hogy mi a prioritás, mik a lényeges értékek benne, milyen próbatételekkel, nehézségekkel, fájdalmakkal találkozhatunk.
Margherita és Carlo házasságával kapcsolatosan megismerkedhetünk még Annával, Andreával és Sofival is. Mindegyik szereplő kissé furcsa, melankólikus, érzelemdús, olykor rögeszmés gondolatatokkal. Ezáltal hitelesek, életszerűek.
Maga a könyv nekem időnként idegesítő volt, de mégis éreztem valami igazat a történetében.
 
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem