Nincs engedélyezve a javascript.
Szellemírók
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
25 %
Mi köti össze a gyilkos japán szekta tagját a tokiói lemezárussal és a hongkongi angol ügyvéddel? Az ír atomfizikust a New York-i rádióssal és a mongol szereplőkkel? A Szellemírók spirituális kalandregény, különös epizódok, amelyeknek mind megvan a maga izgalmas története és élénk képekben megrajzolt háttere.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Mi köti össze a gyilkos japán szekta tagját a tokiói lemezárussal és a hongkongi angol ügyvéddel? A kínai öregasszonyt a szentpétervári teremőrrel és a londoni dobossal? Az ír atomfizikust a New York-i rádióssal és a mongol szereplőkkel? A Szellemírók spirituális kalandregény, különös epizódok füzére, amelyeknek mind megvan a maga izgalmas története és élénk képekben megrajzolt háttere. Vagy mindez csupán a látszat? Lassan kiderül, hogy a valódi főszereplő alkalmasint a színre lépők lelkébe költöző vándorszellem, amely talán irányítja tetteiket, talán csak krónikása a velük történteknek. Véletlen-e vajon, kiben jelenik meg éppen a szellem, és véletlen-e, mit tesznek a szereplők és mikor? S amikor a véletlenek láncolata elszabadul, hatalmában áll-e megállítani az eseményeket? Teremtés vagy pusztítás a következmény?

Mindezekre a kérdésekre keresi a válaszokat a kortárs brit irodalom egyik legnevesebb alakja, a kultuszsikerré lett Felhőatlasz szerzője. David Mitchell korántsem szellemíró: mestere a történetvezetésnek és a különleges írói nyelvnek, a komplex elbeszélői struktúráknak. Regényeiben a szerkezet kifinomultsága, a kapcsolatrendszer összetettsége nem öncélú és nem is pusztán díszlet; írói alaptézise, hogy minden mindennel összefügg – a véletlen és a végzet mindannyiunkat összeköt.

„Mitchell egyértelműen zseni. Írásai mintha egy folyamatosan működő álommasina termékei lennének.” – The New York Times Book Review

Adatok
Raktári kód:
750587
EAN:
9789632662596
Eredeti megnevezés:
Ghostwritten
Megjelenés:
2017.11.24.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
456
Méret [mm]:
140 x 210 x 28
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

David Mitchell
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top