Nincs engedélyezve a javascript.
Pokoli gépezetek
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
-25 %
Anchorage óriási hajtóművei elhallgattak. A város nem a jeges pusztákat járja már, hanem letelepedett az egykor Amerikának nevezett területen. A családot alapító Tom Natsworthy és Hester Shaw boldogan él itt, ám az álló város biztonságos hétköznapjaival elégedetlen lányuk, Wren kalandra vágyik.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Anchorage óriási hajtóművei elhallgattak.

A város nem a jeges pusztákat járja már, hanem letelepedett az egykor Amerikának nevezett területen. A családot alapító Tom Natsworthy és Hester Shaw boldogan él itt, ám az álló város biztonságos hétköznapjaival elégedetlen lányuk, Wren kalandra vágyik. Egy veszélyesen jóképű kalóz menekülést kínál számára az unalomból, és Wren nem habozik élni a lehetőséggel. Ám semmi sincs ingyen: fizetségképpen a lánynak el kell lopnia a rejtélyes Bádogkönyvet. Azt viszont nem sejti, hogy ezzel egy, az egész világot lángra lobbantó háborút indíthat útjára.

A világszerte olvasók hadának képzeletét megigéző Ragadozó Városok sorozat utolsó előtti kötete, a Pokoli gépezetek tovább emeli a tétet, és előkészíti a terepet a sorozat mindent elsöprő fináléjának.

Adatok
Raktári kód:
756409
EAN:
9789632666815
Eredeti megnevezés:
Infernal Devices
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
125 x 200 x 29
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top