Nincs engedélyezve a javascript.
Ötödik csapdája

Ötödik csapdája

A Lorieni Krónikák negyedik kötete

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
25 %
A Lorieni Krónikák negyedik kötetében a csapat tagjai Kilencedik chicagói búvóhelyén meghúzódva igyekeznek kigondolni, mi legyen a következő lépésük. Megerősödtek ugyan, az erejük mégis kevésnek bizonyult egy egész hadsereggel szemben. Felcsillan a remény, amikor egyszer csak titkos jelet kapnak Ötödiktől - de vajon nem ismét ellenségeik csapdája vár rájuk?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

John, a Negyedik azt remélte, hogy miután a lorieni Védők megtalálták egymást, nem kell többé menekülniük. Megküzdhetnek végre ősi ellenségeikkel a mogadoriakkal, és legyőzhetik őket. Ám tévedett. Örülhettek, hogy ép bőrrel megúszták az összecsapást.A csapat tagjai Kilencedik chicagói búvóhelyén meghúzódva igyekeznek kigondolni, mi legyen a következő lépésük. Megerősödtek ugyan, az erejük mégis kevésnek bizonyult egy egész hadsereggel szemben. Hogy felülkerekedhessenek a mogokon, teljes mértékben el kell sajátítaniuk különleges képességeiket, a tálentumokat, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni. És ami még ennél is fontosabb: meg kell tudniuk, pontosan milyen szerepet szántak nekik a Lorien Bölcsei.Felcsillan a remény, amikor egyszer csak titkos jelet kapnak Ötödiktől - de vajon nem ismét a mogadoriak csapdája vár rájuk? Sürgeti őket az idő: ha a jelet valóban Ötödik küldte, mindenképp meg kell találniuk, mielőtt a mogok csapnának le rá.Egy-két csatát elveszítettek, de a háborúnak még nincs vége. A Lorien egy nap újra szabad lesz!Elsővel Malajziában végeztek.

Másodikkal Angliában.

Harmadikat Kenyában ölték meg.

Negyedik vagyok. Én következtem volna.

De még mindig élek.A háborúnak még messze nincs vége.A Negyedik, A Hatok hatalma és a Kilencedik titka folytatása - a Lorieni Krónikák negyedik könyve.

Adatok
Raktári kód:
733656
ISBN:
9632662602
EAN:
9789632662602
Eredeti megnevezés:
The Fall of Five
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
125 x 200 x 27
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top