Nincs engedélyezve a javascript.
A Hatok hatalma

A Hatok hatalma

A Lorieni Krónikák második könyve

Sorozat:
Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 490 helyett
2 117 Ft
-15 %
A Lorieni krónikák második kötetében John Smithnek újra menekülnie kell, de most már nincs egyedül, vele tart barátja, Sam és egy másik lorieni Védő, a szépséges Hatodik is. Mivel a mogadoriak földig rombolták Paradise középiskoláját, a hatóságok körözést adnak ki John ellen, így most már nem csak a mogok, hanem a rendőrség és az FBI is a nyomukban van...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Kilencen érkeztünk a Földre. Vajon megváltoztunk-e az eltelt idő alatt? Mindannyian hiszünk még a küldetésünkben? Nem tudhatom.
#
Hatan maradtunk. Rejtőzünk, bujkálunk, és még csak nem is találkozhatunk. Lassanként kialakulnak a tálentumaink, és nemsokára készen állunk a harcra.

Vajon John Smith csakugyan a Negyedik, ahogy sejtem, és felbukkanása az a jel, amit már annyira vártam? És merre lehet Ötödik és Hatodik? Egyikük talán az a hollófekete hajú lány, akit az álmaimban láttam, aki olyan erővel bír, amilyet azelőtt el sem tudtam volna képzelni. Aki talán elég erős ahhoz, hogy összegyűjtsön bennünket.Elsőt Malajziában kapták el.

Másodikat Angliában.

Harmadikat Kenyában ölték meg.

Negyedikkel Ohióban próbáltak végezni - de megúszta.

Én Hetedik vagyok.

A hat megmaradt Védő egyike.

Készen állok a harcra.A "Hatok hatalma" egy pillanatra sem engedi lankadni az olvasó figyelmét. Egymást követik az izgalmasabbnál izgalmasabb fejezetek: a mogadoriak főhadiszállásának megrohamozása, a Sarah házánál lejátszódó események vagy Kilencedik felbukkanása egyértelműen filmvászonra kívánkozik. Csupa kiválóan megkomponált, gondosan kidolgozott jelenet, amely csak arra vár, hogy Hollywood lecsapjon rá.

Adatok
Raktári kód:
715372
ISBN:
9632662220
EAN:
9789632662220
Eredeti megnevezés:
The Power of Six
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
125 x 200 x 26
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top