Nincs engedélyezve a javascript.
Az idő rabjai
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 999 helyett
3 749 Ft
-25 %
A történelmi hűséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítő Deborah Harkness új regénye kötelező olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetőt kínál a szerző univerzumába.
Leírás a könyvről

Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid időre minden lehetségesnek tűnik, és Marcus örömmel kap a lehetőségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktől való szabadulást. Ám átalakulása nehézségekkel teli, és a De Clermont família merev ősi hagyományai mély ellentétben állnak a Marcus által vallott szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjével.
Napjaink Párizsában Marcus halandó szerelme, Phoebe Taylor szintén az örökkévalóság ösvényére készül lépni. Bár az átalakulás modernizált változata egyszerűnek tűnik, a szerelmespárnak rá kell döbbennie, hogy a vámpírlétre vágyó halandónak egyáltalán nincs könnyebb dolga, mint annak idején, a 18. században. A múlt eltemetettnek hitt árnyai könnyen visszatérhetnek - és az idők végezetéig kísérthetik mindkettejüket.

A történelmi hűséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítő Deborah Harkness új regénye kötelező olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetőt kínál a szerző univerzumába.

Adatok
Raktári kód:
800316
EAN:
9789632667171
Eredeti megnevezés:
Times convert
Megjelenés:
2020.10.13.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
528
Méret [mm]:
140 x 215 x 46
Tömeg [g]:
800
Hozzászólások
Nemes Tamás
Nemes Tamás
2020. augusztus 15. 11:04
Válaszolok
Üdvözlet!
Mikor várható a megjelenése?
Dalanicsné Fedor Nikoletta
Dalanicsné Fedor Nikoletta
2020. szeptember 21. 2:55
Válaszolok
Ez engem is érdekelne. Bár már megrendeltem, szeretnék egy kicsit közelebbit is tudni a a megjelenés dátumáról, ha lehet. Köszönöm!
 

Ismerje meg a szerzőt

Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem