Nincs engedélyezve a javascript.
Az igazi kaland
Jelenleg nem rendelhető
2 490 helyett
2 117 Ft
-15 %
Benjamin Mee egy régóta dédelgetett álomtól vezérelve londoni lakását egy dél-franciaországi tanya nyugalmára cseréli. Gyönyörű feleségével és két gyermekükkel színes élővilág lakta, idilli környezetben telnek mindennapjaik, ám a harmónia egy szempillantás alatt szertefoszlik: Mee feleségénél, Katherine-nél súlyos betegséget diagnosztizálnak...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Elképesztő igaz történet egy lerobbant állatkertről és kétszáz állatról, amelyek mindörökre megváltoztattak egy családot.Benjamin Mee, a szabad szellemű, állatbarát újságíró egy régóta dédelgetett álomtól vezérelve londoni lakását és a nagyvárosi mókuskereket egy dél-franciaországi tanya nyugalmára cseréli.

Gyönyörű feleségével és két gyermekükkel színes élővilág lakta, idilli környezetben telnek mindennapjaik, ám a harmónia egy szempillantás alatt szertefoszlik: Mee feleségénél, Katherine-nél súlyos betegséget diagnosztizálnak.

A rosé illatú idill nyugalmát nemcsak a gyilkos kór formájában felbukkanó átok veszélyezteti, hanem egy ingatlanközvetítői brosúrában rejtőző áldás is, egész pontosan egy hirdetés, amely a Dartmoor Vadasparkot kínálja eladásra.

A családi körben működtetett állatkert látomása szinte a teljes Mee famíliát rabul ejti - többek között a hetvenes évei közepén járó, szafaritúrákon oroszlánokat simogató édesanyját, aki még a tetemes családi örökséget is hajlandó feláldozni az állatkertért. Persze a siker és az állatkert megnyitása felé vezető úton akadályok tömege tornyosul Benjamin és hűséges segítői elé: borúlátó bürokraták, fukar bankok, szabadságvágytól fűtött farkasok, valamint véget nem érő felújítási munkálatok nehezítik a célba érést.A Guardian egykori munkatársának első könyvében a szépirodalmi, dokumentarista, illetve tudományos elemek Gerald Durrell műveit idéző egyveleget alkotnak: Benjamin Mee gördülékeny, humoros stílusa letehetetlenné teszi a Dartmoor Vadaspark újjászületésének történetét.

Adatok
Raktári kód:
720910
ISBN:
9632662404
EAN:
9789632662404
Eredeti megnevezés:
We Bought a Zoo
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
248
Méret [mm]:
140 x 209 x 21
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top