Nincs engedélyezve a javascript.
127 óra
Nem rendelhető
2 590 helyett
2 202 Ft
-15 %
Megrendítően igaz történet egy hegymászóról. Aron mikor egy keskeny hasadékkanyonban ereszkedett lefelé, elszabadult egy hatalmas sziklatömb, és jobb kezét, illetve csuklóját a kanyon falához préselte. Hat napig tartó kétségbeejtő helyzetében kénytelen volt sorra elvetni a szabadulás különböző lehetőségeit - az egyetlen és utolsó esély, a menekülés legborzasztóbb módjának kivételével.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A Utah állam kanyonvidékén stoppolgató, huszonhét éves Aron Ralston hegymászó és kalandsportoló tökéletesen otthon érezte magát a természet csodás világában. Egy átlagosnak induló túrán azonban megtörtént vele a tragédia. Szombat délután volt, és két óra negyvenegy perckor, nyolc mérföldre a kisteherautójától épp egy mély és keskeny hasadékkanyonban ereszkedett lefelé, amikor elszabadult egy hatalmas sziklatömb, és jobb kezét, illetve csuklóját a kanyon falához préselte.

Aron Ralston számára ezzel megkezdődött a hatnapos pokol. Kevés ivóvízzel és élelemmel, valamint megfelelő ruházat nélkül kellett végigkínlódnia a hideg éjszakákat, ráadásul azzal a szörnyű tudattal, hogy senki sem tud hollétéről. Kétségbeejtő helyzetében kénytelen volt sorra elvetni a szabadulás különböző lehetőségeit - az egyetlen és utolsó esély, a menekülés legborzasztóbb módjának kivételével.

A megrendítő és igaz történet alapján Danny Boyle forgatott filmet, melyet 6 Oscar-díjra jelöltek.

Adatok
Raktári kód:
711402
ISBN:
9632661858
EAN:
9789632661858
Eredeti megnevezés:
127 hours / Between a Rock and a Hard Place
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
139 x 209 x 29
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top