Nincs engedélyezve a javascript.
Kísértés
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
5 999.-
Eredeti ár:
7 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Végre fény derül arra, mi történt Grace-szel abban a néhány hónapban, amelyről semmi nem maradt meg az emlékezetében… Miután a lány megpróbálta megvédeni szerelmét akár az élete árán is, egy sötét szobában eszmél. Nem tudja, hol van, hogyan került ide, és ami még ennél is rosszabb, nincs egyedül.
Leírás a könyvről
Végre fény derül arra, mi történt Grace-szel abban a néhány hónapban, amelyről semmi nem maradt meg az emlékezetében…
Miután a lány megpróbálta megvédeni szerelmét akár az élete árán is, egy sötét szobában eszmél. Nem tudja, hol van, hogyan került ide, és ami még ennél is rosszabb, nincs egyedül. Egy olyan szörnyeteggel kell együtt élnie, akitől a többi szörny is retteg, Jaxon pszichopata bátyjával, Hudsonnal, amíg ki nem találják, hogyan jussanak vissza a Katmere Akadémiára.
Amikor a menedékhely egy támadás következtében lakhatatlanná válik és menekülniük kell, egy egészen különös világban találják magukat. Össze kell fogniuk, ha túl akarják élni ezt a kalandot, ugyanis a másvilágbeli Grace és Hudson felbukkanását egyesek súlyos hibának, mások viszont nagyszerű lehetőségnek látják.
Mindeközben arra is rá kell döbbenniük, hogy valami összeköti őket - valami, ami erősebb a félelemnél, és veszélyesebb bármi másnál, mint amivel eddig dolguk volt.
Tracy Wolff Sóvárgás-sorozatának ötödik kötete a Sóvárgás és a Vonzódás cselekménye között játszódik. Az ebből a kötetből megismerhető események teszik teljessé Grace Katmere Akadémián eltöltött idejét, és mutatják be az elképzelhetetlent: Grace és Hudson első egymásra találását.
Adatok
Raktári kód:
803433
EAN:
9789632669304
Eredeti megnevezés:
Charm
Megjelenés:
2024.04.16.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
688
Méret [mm]:
142 x 215 x 53
Tömeg [g]:
900
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Tracy Wolff
Tracy Wolff
Tracy Wolff főiskolai irodalomprofesszorból képezte át magát az egyik legsikeresebb amerikai kortárs romantikus és fantasy szerzővé. Tracy imádja a sárkányokat, a vámpírokat és az éjszakában neszező lényeket, továbbá imádja ezeket szenvedő hősei és belevaló hősnői nyakába szabadítani. Az írónő a texasi Austinban él férjével és három gyermekükkel. Amikor kivételesen nem legújabb regényén dolgozik, új recepteket próbál ki, vagy a képregényboltokat járja fiaival, és új sztorikat talál ki legjobb barátnőivel.