Nincs engedélyezve a javascript.
Hervadás

Hervadás

A Vegyészkert-trilógia első kötete

Sorozat:
Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 542 Ft
-15 %
Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági regénye. Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni? Egy balul sikerült tudományos kísérlet miatt a világot élő időzített bombák népesítik be: a férfiak csak huszonöt, a nők pedig csupán húsz évig élnek. Genetikusok keresik az ellenszert, hogy az emberi faj újra erőre kapjon.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni?Egy balul sikerült tudományos kísérlet miatt a világot élő időzített bombák népesítik be: a férfiak csak huszonöt, a nők pedig csupán húsz évig élnek. Genetikusok keresik az ellenszert, hogy az emberi faj újra erőre kapjon. Mindenközben a világon eluralkodik a szegénység és a bűnözés, gyerekek milliói maradnak árván, serdülő lányokat rabolnak és adnak el, hogy többnejű házasságban utódokat szüljenek.

A tizenhat éves Rhine-nak már csak négy éve van hátra, amikor ő is erre a sorsa jut. Noha a kiváltságosok jómódú világába csöppen, és férje, Linden őszintén szereti, egyre csak a szökés jár a fejében. A varázslatos gazdagság közepette Rhine lassan ráébred, hogy a csillogó látszat mögött a valóság ridegebb, mint hitte volna.

Miközben a génvírus miatt egyre fenyegetőbben közeledik Linden éveinek vége, Rhine bizalmas barátra talál, akinek segítségével talán esélye lehet a menekülésre. De vajon a káoszba süllyedő világban csakugyan lehetséges a szabadság?Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági regénye.

"A Lauren DeStefano által fevázolt jövő nagyon is hiteles. Lenyűgözött a regény világa, a romantika, az írásmód - már nagyon vártam, hogy ilyen jó könyv kerüljön a kezembe." (Carrie Ryan, a Kezek és fogak erdeje szerzője)"Remek választás ez a kötet Az éhezők viadala minden rajongójának." (Kirkus Reviews)A Könyvjelző magazin 2013. decemberi számában megjelent cikk: Megtört melankólikus tündérmese

Adatok
Raktári kód:
733663
ISBN:
9632662756
EAN:
9789632662756
Eredeti megnevezés:
Wither
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
125 x 200 x 35
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top