Nincs engedélyezve a javascript.
Tűzpróba

Tűzpróba

Az Útvesztő-trilógia második kötete (filmes borító)

Sorozat:
Jelenleg nem rendelhető
3 490 helyett
2 967 Ft
-15 %
Thomas és társai azt gondolták, ha valaha élve kijutnak az Útvesztőből, akkor visszanyerik a szabadságukat, folytathatják korábbi életüket. Ám a titokzatos VESZETT még nem végzett velük. Újabb próba, újabb rémálom vár rájuk.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

AZ ÚTVESZTŐ CSAK A KEZDET VOLT...Thomas és társai azt gondolták, ha valaha élve kijutnak az Útvesztőből, akkor visszanyerik a szabadságukat, folytathatják korábbi életüket. Ám a titokzatos VESZETT még nem végzett velük. Újabb próba, újabb rémálom vár rájuk.

A Föld felperzselt vidék, melyen zombiszerű gyilkos lények kószálnak. A kormányok eltűntek, a világ anarchiába süllyedt. A remélt szabadság helyett a csapat még kegyetlenebb megpróbáltatásnak néz elébe: vár rájuk a Tűzpróba. Ebben a világban már nincsenek egyedül - és a többiek csak akkor maradhatnak életben, ha ővelük végeznek. Vérfagyasztó kalandokkal teli útjuk során nyoma vész a csapat egyetlen lány tagjának, Teresának, és a fiúk elhatározzák, hogy felkutatják, még ha ez az életükbe kerül is. Fogalmuk sincs róla, micsoda elképesztő veszélyek várnak rájuk. Nincsenek szabályok. Nincs segítség. A tét az életük. Thomasban pedig lassan felébred a gyanú: vajon nem az ő elméjében rejlik a szabadulásuk kulcsa?Tekintse meg a nagy sikerű könyvsorozat második kötete alapján készült film előzetesét. Az Útvesztő folytatásában még különlegesebb vizuális világ és még fordulatosabb történet fokozza az eddigi izgalmakat. Hamarosan a mozikban!A Könyvjelző magazin 2015. július-augusztusi számában megjelent cikk: Mindannyian szürkék vagyunk

Adatok
Raktári kód:
742886
ISBN:
9632664453
EAN:
9789632664453
Eredeti megnevezés:
The Scorch Trials
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
125 x 200 x 30
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top