Nincs engedélyezve a javascript.
Vér & Méz
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 874.-
Eredeti ár:
6 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Magyarországon is óriási sikert aratott Kígyó & Galamb folytatása sötét, fordulatokkal teli történet a szerelem és a gyűlölet mindent elsöprő erejéről.
Leírás a könyvről
Lou, Reid, Coco és Ansel megmenekültek ugyan a fénymágusok halálos csapdájából, ám most boszorkányok serege és az egész egyház vadászik rájuk, miközben sehol sem akad számukra menedék. Vérükre szomjazó üldözőikkel szemben szövetségesekre van szükségük - és olyan hatalomra, amelyet jobb lenne nem a világra szabadítani.
A kétségbeesett, bosszúra vágyó Lou egyre sötétebb varázslatokhoz folyamodik, hogy egyszer és mindenkorra végezhessen anyjával - egyben leghalálosabb ellenségével -, ám könnyen lehet, hogy ezzel azt is elpusztítja, ami összeköti őt Reiddel. Az egykori boszorkányvadász azonban szent esküt tett: hűséges marad Louhoz és védelmezi - míg a halál el nem választja őket…
A Magyarországon is óriási sikert aratott Kígyó & Galamb folytatása sötét, fordulatokkal teli történet a szerelem és a gyűlölet mindent elsöprő erejéről.
Adatok
Raktári kód:
801872
EAN:
9789632669069
Eredeti megnevezés:
Blood & Honey
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
536
Méret [mm]:
142 x 215 x 42
Tömeg [g]:
720
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Shelby Mahurin
Shelby Mahurin
Shelby Mahurin egy kis amerikai farmon nőtt fel, ahol a faágak varázspálcákká váltak a képzeletében, a tehenek pedig sárkányokká. Túláradó képzelőereje felnőttkorában is megmaradt, így az írói pályát választotta. Amikor épp nem ír, akkor a The Office című sorozatot nézi újra, vagy az Instagramot pörgeti. Shelby gyermekkori otthona közelében él férjével, félvad gyermekeikkel és macskájukkal.