Nincs engedélyezve a javascript.
A pezsgő nagyasszonya
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 helyett
2 624 Ft
25 %
A magának való, éles eszű Barbe Nicole Ponsardin egy gazdag reimsi családba, a pezsgőgyártással kísérletező Clicquot famíliába házasodik be. Boldog, bár némileg unalmas életét egy váratlan tragédia, ifjú férje halála változtatja meg örökre.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A magának való, éles eszű Barbe Nicole Ponsardin egy gazdag reimsi családba, a pezsgőgyártással kísérletező Clicquot famíliába házasodik be. Boldog, bár némileg unalmas életét egy váratlan tragédia, ifjú férje halála változtatja meg örökre. A 27 évesen megözvegyült Madame Clicquot-nak döntenie kell: eladja férje cégét, és a befolyt pénz által biztosított jómódban éli tovább életét, vagy mindent kockára tesz, és a 19. század eleji elvárásokat felrúgva maga áll a vállalkozás élére.
A merész döntést hozó asszonynak a napóleoni háborúk forrongó Európájában kell helytállnia, és felvirágoztatnia a Clicquot pezsgőházat. Fáradhatatlan újító szellemének és minden akadályt legyűrő akaraterejének köszönhetően a Veuve Clicquot újszerű eljárással készülő nedűi nemsokára már egyetlen európai királyi család asztaláról sem hiányozhatnak, a pezsgőivás pedig az előkelőség és kifinomultság elengedhetetlen ismérvévé válik.
Fabienne Moreau gondos kutatómunkán alapuló regénye egy kivételes asszony történetét tárja elénk, aki minden előítélet, akadály és tragédia dacára az egész világot megváltoztatta.

Adatok
Raktári kód:
800587
EAN:
9789632667577
Eredeti megnevezés:
Dans les secrets de Madame Clicquot
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
125 x 200 x 18
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások
 
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top