Nincs engedélyezve a javascript.
Mielőtt megismertelek
Jelenleg nem rendelhető
2 967.-
Eredeti ár:
3 490.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Louisa Clark elégedett az életével: szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta, immár huszonhat éve él, a munkáját a városka egyik kávézójában. Szereti a családját, a mindig zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, nagyapával, nővérével és annak ötéves kisfiával él.
Leírás a könyvről
Louisa Clark elégedett az életével: szereti a csendes kisvárost, ahol születése óta, immár huszonhat éve él, a munkáját a városka egyik kávézójában. Szereti a családját, a mindig hangos, zsúfolt házat, ahol apjával, anyjával, az Alzheimer-kóros nagyapával, a család eszének tartott nővérével és annak ötéves kisfiával él. És talán még Patricket is, a barátját, akivel már hét éve vannak együtt. Egy napon azonban Lou szépen berendezett kis világában minden a feje tetejére áll: a kávézó váratlanul bezár, és Lou, hogy anyagilag továbbra is támogathassa a családját, egy harmincöt éves férfi gondozója lesz, aki - miután egy motorbalesetben teljesen lebénult - depressziósan és mogorván egy kerekes székben tölti napjait...

Will Traynor gyűlöli az életét: hogy is ne gyűlölné, amikor egyetlen nap alatt mindent elveszített? A menő állása Londonban, az álomszép barátnője, a barátai, az egzotikus nyaralások - mindez már a múlté. A jelen pedig nem is lehetne rosszabb: nem elég, hogy önállóságától és méltóságától megfosztva vissza kellett térnie a szülővárosába, ebbe az álmos és unalmas városkába, a szülei birtokára, most még egy új gondozót is felvettek mellé, anélkül hogy kikérték volna a véleményét. Az új lány elviselhetetlenül cserfes, idegesítően optimista és borzalmasan felszínes...

Lou-nál és Willnél különbözőbb két embert keresve se találhatnánk. Vajon képesek lesznek-e elviselni egymást, és - pusztán a másik kedvéért - újraértékelni mindazt, amit eddig gondoltak a világról?



"Igazán gyönyörű könyv. Nevettünk, mosolyogtunk és sírtunk, mint a kisgyerekek - egyszerűen muszáj elolvasni!" (Closer)



"Varázslatos és szívszorító. Olvasás közben vízálló szempillaspirál használata ajánlott." (Marie Clarie)



Jojo Moyes tíz évig dolgozott az Independent újságírójaként, majd állását feladta, és főfoglalkozású író lett. A Mielőtt megismertelek megírására egy teljesen lebénult rögbijátékosról szóló hír ihlette, melyet a rádióban hallott. Az írónő kétszer is elnyerte "Az év romantikus könyve" díjat, legutóbb 2011-ben, a kiadónk gondozásában nemrégiben magyarul is megjelent Az utolsó szerelmes levél című regénnyel. Jojo Moyes Essexben él férjével és három gyermekével.



A Könyvjelző magazin 2012. novemberi számában megjelent cikk: Az ellentétek vonzzák egymást?



A Könyvjelző magazin 2015. áprilisi számában megjelent cikk: Van egy írónő...
Adatok
Raktári kód:
726192
ISBN:
9632662787
EAN:
9789632662787
Eredeti megnevezés:
Me Before You
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
126 x 200 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jojo Moyes
Jojo Moyes
A Londonban született Jojo Moyes az egyik legnépszerűbb, legismertebb angol romantikus bestsellerszerző. Pályáját újságíróként kezdte, dolgozott Londonban és Hongkongban is, majd első regénye, az Oltalmazó eső megjelenése után szabadúszó író lett. Jelenleg egy essexi tanyán él családjával, férjével és három gyermekükkel. Moyes két alkalommal is elnyerte „Az év romantikus regénye” elnevezésű rangos brit díjat – legutóbb a Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light sorozatában többször is megjelent Az utolsó szerelmes levél című kötettel.