Nincs engedélyezve a javascript.
Az utolsó szerelmes levél
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 999 Ft
-25 %
Ellie századunk tipikus szinglije. Jó kedélyét csupán egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. Egy nap a szerkesztőség archívumában kutatva régi levélre bukkan, amelyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele.
Leírás a könyvről

A szerelem összetörhet egy szívet - de meg is gyógyíthatja."...Ha van valakid, aki megért, aki vágyik rád, aki önmagadnál is jobbnak lát - ez a legcsodálatosabb ajándék."Ellie századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét csupán egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. Egy nap a szerkesztőség archívumában téma után kutatva régi levélre bukkan, amelyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.

Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes - olykor erotikus - képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon végül egymásra találtak-e.Két szerelem története, melyeket közel fél évszázad választ el, ám egy sorsfordító véletlen köt össze."Mesésen romantikus könyv, amely arra ösztönöz, hogy magad is elkezdj szerelmes leveleket írogatni."(Glamour)"Teljesen lenyűgözött... csodálatos regény." (Paula McLain, A párizsi feleség szerzője)Jojo Moyes az egyik legnépszerűbb, legismertebb angol romantikus bestsellerszerző. Pályáját újságíróként kezdte, dolgozott Londonban és Hongkongban is, majd első regénye, az Oltalmazó eső megjelenése után szabadúszó író lett. Jelenleg egy essexi tanyán él családjával, férjével és három gyermekükkel.

Moyes két alkalommal is elnyerte "Az év romantikus regénye" elnevezésű rangos brit díjat - legutóbb Az utolsó szerelmes levél című kötettel. Legismertebb bestsellere a Mielőtt megismertelek, melynek nagy sikerű filmváltozatát 2016-ban mutatták be.

Adatok
Raktári kód:
750806
ISBN:
9632663821
EAN:
9789632663821
Eredeti megnevezés:
The Last Letter from Your Lover
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
576
Méret [mm]:
126 x 200 x 36
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Jojo Moyes
A Londonban született Jojo Moyes az egyik legnépszerűbb, legismertebb angol romantikus bestsellerszerző. Pályáját újságíróként kezdte, dolgozott Londonban és Hongkongban is, majd első regénye, az Oltalmazó eső megjelenése után szabadúszó író lett. Jelenleg egy essexi tanyán él családjával, férjével és három gyermekükkel. Moyes két alkalommal is elnyerte „Az év romantikus regénye” elnevezésű rangos brit díjat – legutóbb a Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light sorozatában többször is megjelent Az utolsó szerelmes levél című kötettel.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem