Nincs engedélyezve a javascript.
Twin Peaks titkos története

Twin Peaks titkos története

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
3 990 helyett
3 392 Ft
-15 %
LEHET, HOGY A BAGLYOK NEM AZOK, AMIKNEK LÁTSZANAK...

A Twin Peaks egy legenda. David Lynch és Mark Frost tévétörténeti jelentőségű sorozata arról szólt, hogy egy amerikai, középkorú, kisvárosi apa évekig szexuálisan molesztálja, majd megöli gimnazista korú lányát. Vagy mégis valami más volt a lényeg?
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

LEHET, HOGY A BAGLYOK NEM AZOK, AMIKNEK LÁTSZANAK...A Twin Peaks egy legenda. David Lynch és Mark Frost tévétörténeti jelentőségű sorozata arról szólt, hogy egy amerikai, középkorú, kisvárosi apa évekig szexuálisan molesztálja, majd megöli gimnazista korú lányát. Vagy mégis valami más volt a lényeg?

Talán arról mesélt a Twin Peaks, hogy mindenkinek vannak súlyos titkai, amelyek annyira torzíthatják a személyiségét, hogy végül szörnyeteggé válik? Vagy arról szól, hogyan küzdjünk meg a bennünk élő gonosszal? Esetleg arról, hogy az amerikai őslakosok istenségei és démonai ma is uralják a Sziklás-hegységtől nyugatra fekvő hatalmas, sűrű erdőségeket?

A harmadik évad előtt az olvasók kézbe vehetik a sorozat hivatalos könyvét, egy lebilincselő, színes illusztrációkkal kiegészített titokfeltáró regényt, amely egyrészt választ ad az első két évad nyitott kérdéseire, másrészt elmeséli az elmúlt huszonöt év fontos Twin Peaks-i eseményeit, harmadrészt pedig bevezeti az új évad alapkonfliktusait. Miközben megismerhetjük az amerikai miszticizmus titkos történetét....DE MÉGIS KÉNYSZERÍTŐ SZEREPÜK VAN: ŐK EMLÉKEZTETNEK RÁ, HOGY NÉZZÜNK BELE A SÖTÉTBE!

Adatok
Raktári kód:
749364
ISBN:
9632935751
EAN:
9789632935751
Eredeti megnevezés:
The Secret History of Twin Peaks
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
147 x 208 x 26
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top