Nincs engedélyezve a javascript.
Öld meg Cartert!
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 000 helyett
2 250 Ft
-25 %
Ted Lewis regénye, amely először Jack hazatér címen jelent meg, hiperrealisztikus képet fest a hatvanas évek Angliájának legsötétebb oldaláról, a biliárdtermek, masszázsszalonok és mocskos iparvárosok díszletei közt kegyetlen, halálos játszmákat folytató alvilági figurákról, a gyerekpornó gyomorforgató világáról.
Leírás a könyvről

Ted Lewis regénye, amely először Jack hazatér (Jack's Return Home) címen jelent meg, hiperrealisztikus képet fest a hatvanas évek Angliájának legsötétebb oldaláról, a biliárdtermek, masszázsszalonok és mocskos iparvárosok díszletei közt kegyetlen, halálos játszmákat folytató alvilági figurákról, a gyerekpornó gyomorforgató világáról.

A regény első, 1971-es filmadaptációja Öld meg Cartert! címen került a mozikba, a főszerepet Michael Caine alakította. A brutális jelenetekkel telezsúfolt film sokkolta a közönséget, később azonban kultuszfilmmé vált, előképe és ihletője lett a kilencvenes évekbeli, könnyedebb hangulatú gengszterfilm-hullám legjobban sikerült alkotásainak, többek közt Quentin Tarantino és Guy Ritchie filmjeinek.

A regény, a filmhez hasonlóan, Jack Carter feszültséggel teli, kegyetlen meséjén keresztül hitelesen ábrázolja az alvilág és a vonzáskörében élő, a bűnözés és a tisztességes élet közötti keskeny határmezsgyén lavírozó társadalmi réteg életét.

Adatok
Raktári kód:
154053
ISBN:
9632660905
EAN:
9789632660905
Eredeti megnevezés:
Get Carter
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
232
Méret [mm]:
124 x 196 x 19
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások