Nincs engedélyezve a javascript.
Drága Tess!
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 542 Ft
-15 %
Beatrice New York-i életének gondosan felépített békéjét telefonon érkező hír robbantja szét: édesanyjától megtudja, hogy húgának nyoma veszett. Beatrice rögtön repülőre ül, hogy anyjuk mellett legyen, és segítse a rendőrségi nyomozást. Fordulat fordulatot követ, és sorra tárulnak fel a kissé bohém művészéletet élő Tess különös titkai...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Beatrice New York-i életének gondosan felépített békéjét telefonon érkező hír robbantja szét: édesanyjától megtudja, hogy húgának odahaza Londonban néhány napja nyoma veszett. Beatrice rögtön másnap repülőre ül, hogy anyjuk mellett legyen, és hogy segítse a rendőrségi nyomozást az eltűnt Tess után. Fordulat fordulatot követ, és sorra tárulnak fel a kissé bohém művészéletet élő Tess különös titkai. Beatrice napokig aggodalmas bizonytalanságban él, és csak reméli, hogy nem történt tragédia. Amikor aztán Tesst megtalálják, és a rendőrség sietve lezárja az ügyet, kénytelen elszánt magánnyomozásba kezdeni, mert érzi, hogy különben sosem derül fény az igazságra. Ahogy egyre újabb titokzatos tényeket derít föl, még inkább megkérdőjelezi, hogy csakugyan olyan jól ismerte a húgát, ahogy hitte, valóban annyira közel álltak egymáshoz. Lassanként már Tess minden ismerősét gyanúsnak találja, különösen a rejtélyes bűnügyben érintett orvosokat. És ahogy az események felgyorsulnak, ahogy egyre tisztul a kép, már Beatrice élete is komoly veszélybe kerül...Rosamund Lupton 2010 őszén a teljes ismeretlenségből robbant be a legendás sikerű bestsellerszerzők világába. Regénybe illő sikertörténet az övé: a Drága Tess! a megjelenését követő héten máris az eladási listák élmezőnyébe került, és még bő egy év elteltével is megtalálható minden fontosabb brit sikerlistán.

A regény a 2010-es esztendő egyik legnagyobb példányszámban eladott bestsellere lett, és világszerte már harmincegy nyelven jelent meg.

Adatok
Raktári kód:
715367
ISBN:
9632662183
EAN:
9789632662183
Eredeti megnevezés:
Sister
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
126 x 200 x 30
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top