Nincs engedélyezve a javascript.
Becsapódás
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 542 Ft
-15 %
Wyman Fordot, a CIA egykori ügynökét Kambodzsába küldik, hogy járjon utána egy titokzatos, mézszínű kőnek, amely nemrég tűnt fel az illegális drágakőpiacon. A kő, bár elsőre gyönyörűnek tűnik, halálos veszedelmet hordoz, és terroristák kezébe kerülve könnyen veszélyes fegyverré válhat.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Wyman Fordot, a CIA egykori ügynökét Kambodzsába küldik, hogy járjon utána egy titokzatos, mézszínű kőnek, amely nemrég tűnt fel az illegális drágakőpiacon. A kő, bár elsőre gyönyörűnek tűnik, halálos veszedelmet hordoz, és terroristák kezébe kerülve könnyen veszélyes fegyverré válhat. Amikor azonban Ford végre rábukkan a kövek lelőhelyére, egy sokkal nagyobb rejtéllyel találja szembe magát: a drágakövet egy igen különös kráterből nyerik ki - mintha valami a Föld belsejéből tört volna elő hatalmas erővel...

És ez nem az egyetlen ilyen kráter. Ford egy egyetemista lány segítségével hasonlóra bukkan a maine-i partvidéken, és ezzel kezdetét veszi a versenyfutás az idővel, amelynek a tétje nem más, mint a világ sorsa.Douglas Preston lebilincselő regénye izgalmas földkörüli utazást ígér, újabb és újabb fordulattal szolgálva egészen a megdöbbentő végkifejletig.

Adatok
Raktári kód:
747098
ISBN:
9636438623
EAN:
9789636438623
Eredeti megnevezés:
Impact
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
139 x 196 x 20
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top