Nincs engedélyezve a javascript.
Halálparancs

Halálparancs

Az Útvesztő-trilógia előzményeinek első kötete

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 993 Ft
25 %
Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű betegséggel fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A végítélet még csak a történet kezdete...Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű ragállyal fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált.

Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Miután elmenekültek a New Yorkra lesújtó szökőár elől, nap mint nap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű - egy Berg - jelenik meg településük fölött. A Bergről a Kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot.

A túlélőknek ismét menekülniük kell. Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Leheséges, hogy a titokzatos ellenség célja az egész emberiség kiirtása? Vajon ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból?A Könyvjelző magazin 2015. július-augusztusi számában megjelent cikk:

Mindannyian szürkék vagyunkA Könyvjelző magazin 2015. szeptemberi számában megjelent cikk: Mindet kezdet kegyetlen

Adatok
Raktári kód:
742887
ISBN:
9632664392
EAN:
9789632664392
Eredeti megnevezés:
The Kill Order
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
392
Méret [mm]:
125 x 200 x 32
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top