Nincs engedélyezve a javascript.
Életre-halálra

Életre-halálra

Halandósági elv trilógia harmadik kötete

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 618 Ft
-25 %
Michael életét sokáig kitöltötte a VirtNet, ám a kibertérben zajló játékból véres valóság lett. Alig néhány hete még élvezet volt alámerülni az álomba. A legmodernebb műszaki hátteret és a legfejlettebb játéktechnikát ötvöző VirtNet totális fizikai és szellemi élménnyel járó kalanddá tette a virtuális játékot.
Leírás a könyvről

Michael életét sokáig kitöltötte a VirtNet, ám a kibertérben zajló játékból véres valóság lett. Alig néhány hete még élvezet volt alámerülni az álomba. A legmodernebb műszaki hátteret és a legfejlettebb játéktechnikát ötvöző VirtNet totális fizikai és szellemi élménnyel járó kalanddá tette a virtuális játékot. Nem véletlenül lett ez Michael szenvedélye. Most viszont akárhányszor merül, az életét teszi kockára.
A VirtNet halálos küzdelem színterévé vált, ahol napról napra növekszik a hírhedt kiberterrorista, Kaine ereje és hatalma. Már közel áll gyilkos tervének, a Halandósági elvnek a megvalósításához. Ha eléri célját, felszámolja a határt a valóság és a virtuális tér között, és ezzel uralma alá hajtja az egész világot. Úgy fest, már csak Michael és barátai állíthatják meg - már persze ha azok, akiket Michael annak gondol, valóban a barátai. Ahogy a játék és a valóság határai egyre inkább elmosódnak, úgy lesz a virtuális álomból igazi rémálom.

Adatok
Raktári kód:
758081
EAN:
9789632665863
Eredeti megnevezés:
The Game of Lives
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
318
Méret [mm]:
127 x 200 x 26
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem