Nincs engedélyezve a javascript.
Az élet könyve

Az élet könyve

A Mindszentek - trilógia harmadik kötete

Sorozat:
Fordító:
Előkészületben
Még nincs meghatározva az ár
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az Erzsébet-kori Londonból napjainkba visszatérő Dianára és Matthew-ra régi ellenségek és új kihívások várnak. A szédítő tempót diktáló Az élet könyvében régi titkokra és új fenyegetésekre derül fény, miközben Diana és Matthew az alkímia és a modern tudományok ötvözése révén próbálja megfejteni a boszorkányok elveszett könyvét.
Ha szeretnél értesítést kapni, amikor előrendelhetővé válik a könyv, kattints az Érdekel gombra!
Leírás a könyvről
Az Erzsébet-kori Londonból napjainkba visszatérő Dianára és Matthew-ra régi ellenségek és új kihívások várnak. A szédítő tempót diktáló Az élet könyvében régi titkokra és új fenyegetésekre derül fény, miközben Diana és Matthew az alkímia és a modern tudományok ötvözése révén próbálja megfejteni a boszorkányok elveszett könyvét. Útjuk Sept-Tours ősi falaitól Velence palotáin át Kelet-Európa sötét tájaiig vezet, ahol minden tudásukra és szerelmük összes erejére szükségük lesz, hogy megküzdjenek ellenségeikkel és szembenézzenek saját örökségükkel.

A klasszikus vámpírtörténeteket felejthetetlen szereplőkkel és elképesztő történelmi tudással új szintre emelő Mindenszentek-trilógia az elmúlt évtized egyik legnagyobb fantasy sikerének bizonyult, amelyből A boszorkányok elveszett könyve címmel készült tévés adaptáció.
Adatok
Raktári kód:
803088
EAN:
9789632668574
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
576
Méret [mm]:
142 x 215 x 40
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Deborah Harkness
Deborah Harkness
Az 1965-ös születésű Deborah Harkness tudománytörténészként szerzett nevet magának, mielőtt 2011-ben megjelentette volna A boszorkányok elveszett könyvét. A történelmi fikciót és a fantasyt egyedi módon kombináló Mindenszentek-trilógia azóta több mint 30 országban került kiadásra, és sikeres tévésorozat is született belőle. A Mindenszentek-univerzumot Az idő rabjaiban tovább bővítő szerző Kaliforniában él, ahol a Dél-Kaliforniai Egyetemen oktat, és szabad idejében borszakértői blogot ír.