Nincs engedélyezve a javascript.
Az erő titkai
Előrendelhető
5 499 helyett
3 849 Ft
-30 %
Az Egy új remény 1977-es bemutatója óta eltelt szűk fél évszázadban a Csillagok háborúja egymást követő nemzedékek képzeletét gyújtotta lángra, hatása szinte a kultúra minden területén érezhető a filmművészettől az irodalmon át a játékiparig. Az eredeti trilógián felnőtt szerzőpáros, a veterán kulturális újságíró Edward Gross és a filmipari szakember Mark.
Leírás a könyvről

Az Egy új remény 1977-es bemutatója óta eltelt szűk fél évszázadban a Csillagok háborúja egymást követő nemzedékek képzeletét gyújtotta lángra, hatása szinte a kultúra minden területén érezhető a filmművészettől az irodalmon át a játékiparig. Az eredeti trilógián felnőtt szerzőpáros, a veterán kulturális újságíró Edward Gross és a filmipari szakember Mark. A. Altman hasonlóan lehetetlen feladatra vállalkozik Az Erő titkaiban, mint a Halálcsillag elleni támadás során a lázadók: papírra vetni a Csillagok háborúja univerzumának születését, kibontakozását és folyamatos átalakulását az Új remény rázós kezdetétől egészen az elmúlt évek dicsőséges tévés reneszánszáig.
A szerzők alkotók, színészek, kritikusok és rajongók százaival beszélgettek, köztük az Erő titkainak olyan ismerőivel, mint az univerzumot megálmodó George Lucas, azt a filmvásznon életre keltő Mark Hamill és a tragikusan korán elhunyt Carrie Fisher, illetve a varázslatot lehetővé filmipari szakemberek, mint Gary Kurtz producer és a legendás hanghatásokat létrehozó Ben Burtt. Az Erő titkai a sötét oldalba is bepillantást enged: hogyan készülhetett a hírhedt ünnepi kiadás és hogyan szabadította a világra Lucas a filmek sikere nyomán az ajándéktárgy-őrületet.
Az Erő titkai kihagyhatatlan olvasmány mind az eredeti trilógián nevelkedett ősrajongóknak, mind a Csillagok háborújával csak az utóbbi években megismerkedő újonnan megtérteknek.

Adatok
Raktári kód:
801900
EAN:
9789632668246
Eredeti megnevezés:
Secrets of the Force
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
608
Méret [mm]:
140 x 215 x 47
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

109188883.jpg
Edward Gross
Edward Gross veterán szórakoztatóipari újságíró, aki a film és a televízió iránti gyermekkori szenvedélyét karrierre váltotta. Miközben a The New Voice munkatársainak többsége olyan emberekkel készített interjúkat, mint a diákszenátorok és a tanári kar tagjai, ő a Hofstra Egyetem hallgatójaként olyan emberekkel beszélgetett, mint Neil Simon drámaíró (akit az iskola tiszteletbeli diplomával tüntetett ki); Curtis Sliwa a New York’s Guardian Angelstől; dr.