Nincs engedélyezve a javascript.
Visszatérés Tibetbe
Jelenleg nem rendelhető
2 800 helyett
2 380 Ft
-15 %
"Ami ezt a könyvet az eddig megjelent, Tibetről szóló könyvektől megkülönbözteti, az a múlt és a jelen szembe-állítása, amit Hugh Richardsonon és A. R. Fordon kívül csak én tudok megtenni. Így érthető módon az én benyomásaim is mások, állandóan arra a Tibetre tekintenek vissza, amelyet én ismertem."
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

"Amikor 1952-ben megjelentettem a Hét év Tibetben című könyvemet, amit aztán a földkerekség minden jelentősebb nyelvére lefordítottak, és világsiker lett, minden feltétel megvolt, hogy nagy érdeklődést váltson ki.""Az 1982-es utazás ismét abba az országba vezetett, ahol az életem formálódott. De ez már nem volt kaland. Miután a beutazási engedély megszerzéséért sokat fáradoztam. De mindig csak a "not yet" választ kaptam, végül csatlakoztam egy társasutazáshoz, mivel nem olyan régóta évente korlátozott számú turistát beengednek Tibetbe.""Az emberek elhiszik majd nekem, hogy a kínaiak színpadra alkalmazott "olvadásával" szemben kritikus vagyok, hiszen barátom szavai, melyeket Lhászában súgott oda nekem - "minden dzsüma", "minden látszat" - még a fülemben csengenek."

Adatok
Raktári kód:
184278
ISBN:
9637448047
EAN:
9789637448041
Eredeti megnevezés:
Return to Tibet
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
126 x 194 x 18
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Harrer, Heinrich
Az 1912-es születésű Heinrich Harrer síelőként és hegymászóként szerzett hírnevet magának a második világháborút megelőző években, majd egész élete megváltozott, miután a háború kitörésekor brit hadifogságba került Indiában, és innen Tibetbe szökött. Az itt töltött hét év alatt a tibeti kultúra avatott ismerője vált belőle, és barátságot kötött az ifjú XIV. Dalai Lámával is. A kínai megszállás után Harrernek el kellett hagynia Tibetet, és élete végéig szóló harcba kezdett a tibeti kultúra megóvásáért.
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top