Nincs engedélyezve a javascript.
Harry - Életút, veszteségek, szerelmek

Harry - Életút, veszteségek, szerelmek

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 690 helyett
2 768 Ft
25 %
Mióta alig tizenkét évesen elveszítette édesanyját, Harry herceg mindannyiunk szíve csücske. Ezért is nyert bocsánatot az összes sokat taglalt ballépéséért - kezdve a barátja születésnapján viselt náci jelmezen, az éjszakai klubokban való lazításon át, egészen a Las Vegas-i közjátékig.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Mióta alig tizenkét évesen elveszítette édesanyját, Harry herceg mindannyiunk szíve csücske. Ezért is nyert bocsánatot az összes sokat taglalt ballépéséért - kezdve a barátja születésnapján viselt náci jelmezen, az éjszakai klubokban való lazításon át, egészen a Las Vegas-i közjátékig. Mára a herceg leszámolt múltja démonaival, kialakította szerepkörét a királyi családban, sőt, megtalálta jövendőbelijét. Szerelmük Meghan Markle amerikai színésznővel valóságos forgószélnek minősül a királyi családban, ám Harryről még soha nem sütött így a boldogság.

A windsori kastélyban 2018 májusában kötendő frigy révén Meghan az első színes bőrű, elvált asszony, aki beházasodik a királyi családba. Nem is különbözhetne jobban a kékvérű arisztokratáktól, akikkel a herceget korábban összeboronálták. Harry édesanyját, Diana hercegnét bizonyára felvillanyozná, hogy kisebbik fia túllép a királyi sablonokon, éppen úgy, ahogyan ő. Diana megmondta a fiainak, hogy szerelemből házasodjanak, és Harry követi a tanácsát. Ahogy a bátyja, Vilmos herceg, ő is közrendű feleséget választott: házassága remélhetőleg éppen olyan szerencsés lesz, mint Vilmosé. Történelem íródik a királyi házban, és mi közvetlen tanúi lehetünk.„Akik tudni szeretnék, mi történik a paloták zárt kapui mögött,

azoknak elég ezt az egy életrajzot elolvasni.”

Piers Morgan


Adatok
Raktári kód:
756314
EAN:
9789632666198
Eredeti megnevezés:
Harry - Love, Life and Loss
Megjelenés:
2018.05.11.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
125 x 200 x 31
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top