Nincs engedélyezve a javascript.
Sully - Csoda a Hudson folyón
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 618 Ft
-25 %
2009. januárjában bejárta a világsajtót annak híre, hogy egy pilóta páratlan ügyességgel kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban. Sullenberger kapitány úgy mentette meg a bajba került gépen tartózkodók életét, hogy a Hudson folyó vizére szállt le. A szenzációs landolás, pillanatok alatt világszerte hőssé, példaképpé avatta a kapitányt.
Leírás a könyvről

"Az életem egésze vezetett oda, hogy biztonságban szálltam le a folyóra."2009 januárjában bejárta a világsajtót annak híre, hogy Chesley Sullenberger kapitány páratlan ügyességgel kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban. "Sully" pilótatársával együtt úgy mentette meg a bajba került gépen tartózkodó 155 fő, az utasok és a személyzet életét, hogy a Hudson folyó vizére szállt le siklórepülésben. A szenzációszámba menő landolás, melynek során a kapitány higgadt profizmussal óvta meg a rábízott repülőgépet a tragédiától, pillanatok alatt világszerte hőssé, példaképpé avatta Sullyt.
Sullenberger kapitány élettörténete kézenfekvő magyarázattal szolgál helytállására. Kiderül belőle, hogy hosszú és fordulatos pályája során mindvégig olyan értékeket tartott szem előtt - elsősorban az odaadást, a kötelességtudatot és a felkészültséget -, amelyek révén a legnehezebb kihívásokkal szembesülve is a siker reményében tehette dolgát. Az olvasók elé tárt életével arra emlékeztet mindannyiunkat, hogy a napjainkban oly gyakori bizonytalanságok, konfliktusok és tragikus események közepette is érdemes küzdenünk az általunk fontosnak tartott célokért, értékekért, mert kitartásunk eredményeképpen a váratlan helyzetekkel is optimistán és bátran nézhetünk szembe.A méltán világhírűvé lett pilóta életének példamutató történetéből az Oscar-díjas Clint Eastwood forgatott lenyűgözően izgalmas filmet, melynek főszerepét az ugyancsak Oscar-díjas Tom Hanks játssza.Adatok
Raktári kód:
749715
ISBN:
9632664873
EAN:
9789632664873
Eredeti megnevezés:
Highest Duty
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
132 x 202 x 28
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem