Nincs engedélyezve a javascript.
Az élet könyve
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2019.06.03.
4 990 helyett
3 992 Ft
-20 %
A Mindenszentek-trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a fiatal boszorkány történész, Diana Bishop és az ősöreg vámpír tudós, Matthew Clairmont szerelmének és kalandjainak története.
Tetszik
Leírás a könyvről

A Mindenszentek-trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a fiatal boszorkány történész, Diana Bishop és az ősöreg vámpír tudós, Matthew Clairmont szerelmének és kalandjainak története. Végre fény derül arra, milyen titkot rejt a Diana által Oxfordban felfedezett rejtélyes kézirat, melyre évszázadokon át vadásztak különféle természetfeletti lények: démonok, vámpírok, boszorkányok.
A sorozat harmadik kötetében Diana és Matthew visszatér az Erzsébet-kori Londonból. A jelenben új nehézségekkel és régi ellenségekkel kell szembenézniük. Matthew birtokán jó néhány olyan szereplő tűnik fel, akiket az olvasók még a sorozat első kötetének lapjain ismerhettek meg. Lassanként kiderül, milyen veszély fenyegeti hőseink jövőjét, és ezt követően még sürgetőbbé válik a titokzatos kézirat hiányzó lapjainak felkutatása. Európa számos pontján át vezető hajsza kezdődik - melynek végén nagy sokára végre kiderül, mi is az a titok, amit sok száz évvel korábban a boszorkányok felfedeztek.

Adatok
Raktári kód:
759774
Eredeti megnevezés:
The Book of Life
Megjelenés:
2019.06.03.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
608
Méret [mm]:
142 x 215 x
Hozzászólások
K. Magdi
K. Magdi
február 1. 12:25
Köszönöm, már nagyon vártam!!! A további részekre is vevő vagyok!!!
Nemes Tamás
Nemes Tamás
január 31. 21:48
De jó :-) . Kár, hogy a tavaszi megjelenésből nyár lesz és nem választható személyes átvétel. Szállítással már annyi, mintha megvenném a könyvesboltban.
Katona-Berényi Nóra
Katona-Berényi Nóra
január 28. 12:26
Köszönjük! :)
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top