Nincs engedélyezve a javascript.
A baleset
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
2 624 helyett
1 968 Ft
-25 %
Sue Jackson mindig úgy gondolta, hogy a családja már nem is lehetne tökéletesebb, egészen addig a lidérces napig, amikor tizenöt éves lánya kilépett egy busz elé. A balesetet követően Charlotte kómába esik, Sue-nak pedig szembesülnie kell a ténnyel, hogy szinte alig tud valamit a lányáról.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Sue Jackson mindig úgy gondolta, hogy a családja már nem is lehetne tökéletesebb, egészen addig a lidérces napig, amikor tizenöt éves lánya kilépett egy busz elé. A balesetet követően Charlotte kómába esik, Sue-nak pedig szembesülnie kell a ténnyel, hogy szinte alig tud valamit a lányáról. Gyermeke naplóját olvasva fáradhatatlanul kutat a legapróbb nyom után, ami választ adhatna a kérdésre, hogy miért akarja egy szeretett és kiegyensúlyozott tinédzser eldobni magától az életet, és ahogyan lassanként helyükre kerülnek a kirakós darabkái, feltűnik egy alak az asszony múltjából, valaki, akit örökre el akart felejteni...

A gyanakvás, az aggodalom és a bizonytalanság szinte az őrületbe kergetik Sue-t, és már saját férjében és ismerőseiben sem képes megbízni. Vajon jogosak a félelmei, és valóban veszélyben van mindaz, ami fontos a számára, vagy csak a képzelete űz gonosz tréfát vele?C. L. Taylor regénye okosan megírt, lebilincselő pszichothriller, amely az emberi lélek legsötétebb bugyraiba kalauzol minket."Egy elsőkönyves szerző hátborzongatóan izgalmas debütálása." (Woman Magazine)

Adatok
Raktári kód:
751686
Eredeti megnevezés:
The Accident
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
352
Hozzászólások
 
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top