Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Irodalom
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Minden
Dokumentumregény
Fantasy
Háborús
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Vallás
Halálparancs
Halálparancs
Az Útvesztő-trilógia előzményeinek első kötete
Cartaphilus Könyvkiadó, 2015.
3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %

A végítélet még csak a történet kezdete...Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű ragállyal fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált.

Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Miután elmenekültek a New Yorkra lesújtó szökőár elől, nap mint nap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű - egy Berg - jelenik meg településük fölött. A Bergről a Kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot.

A túlélőknek ismét menekülniük kell. Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Leheséges, hogy a titokzatos ellenség célja az egész emberiség kiirtása? Vajon ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból?A Könyvjelző magazin 2015. július-augusztusi számában megjelent cikk:

Mindannyian szürkék vagyunkA Könyvjelző magazin 2015. szeptemberi számában megjelent cikk: Mindet kezdet kegyetlen

Ki olvassa még
/
Németh Martin

Hozzászólások

augusztus 30. 14:25
Mikor jelenik meg a következő rész? Elvileg már csak le kell forditani!
július 30. 14:51
Már nagyon várom az 5.könyvet, azt mondták, hogy 2017. márciusában várható, majd egyik ismerősöm érdeklődött áprilisban, és azt mondták neki, hogy nyár elejére csúszik. Már mindjárt nyár vége, és még mindig semmi hír róla, pedig már én is és a baráti köröm is szívesen olvasná.
2015. szeptember 27. 10:03
Már nagyon várom a könyvet, de ez a sok csúsztatás már nagyon zavaró, remélem, hogy nem lesz több.
Kedvcsináló
/