Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Egészség, életmód
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Idegen nyelvű könyvek
Irodalom
Művészetek
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Minden
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Vallás
Az éjszaka árnyai
Az éjszaka árnyai
A Mindenszentek-trilógia második kötete
Cartaphilus Könyvkiadó, 2014.
3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %
Készleten

A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana és Matthew szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtár rejtélyes kéziratának eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül: démonok, vámpírok, boszorkányok akadályozzák őket. Elhatározzák hát, hogy visszautaznak az időben a kézirat keletkezésének korába, így próbálják megszerezni. Diana korábban tudomást sem akart venni őseitől örökölt képességeiről, most viszont sürgető vágyat érez, hogy elsajátítsa a boszorkánymesterséget. Amikor ott találják magukat az 1590-es évben, körülöttük Londonban nyüzsögnek a költők, színműírók, udvaroncok - és persze a természetfeletti lények. Ők megérzik, hogy Diana közülük való, ő pedig lassan tudatára ébred a hatalmának. Amire nagy szüksége is lesz, mivel hanyatlóban a vámpírok népe, és az okok kiderítése rájuk vár...Az éjszaka árnyai nem pusztán borzongatóan szenvedélyes szerelmi történet, hanem egyszersmind eleven portré az Erzsébet-korról: találkozunk a szerzőtársától ötleteket kunyeráló Will Shakespeare-rel, nagy hatalmú államférfiakkal - és persze magával a szűz királynővel is. Varázslatos íráskészségével Deborah Harkness ismét lenyűgözi rajongóit: ahogy a mágia és az intrika szövevényéből letehetetlen történetet kerekít, az csakugyan boszorkányos."Regényírói munkásságom 2008 szeptemberében kezdődött, amikor egyszer csak eszembe jutott, hogy ha tényleg léteznek vámpírok, akkor vajon miből élnek?" - Erre a kérdésre adott váratlan, csattanós választ az amerikai történészprofesszor, Deborah Harkness A boszorkányok elveszett könyve megírásával, amely megjelenésekor szinte azonnal a bestsellerlisták élére került, majd szerte a világon óriási sikert aratott. A folytatás sem váratott sokáig magára: 2012-ben elkészült a Mindenszentek-trilógia második kötete, Az éjszaka árnyai, amely szintén rögtön elfoglalta az első helyet a New York Times toplistáján.A Könyvjelző magazin 2014. novemberi számában megjelent cikk: Boszorkányok márpedig...A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Kincsek vannak eltemetve a könyvtárakban

Hozzászólások

június 26. 20:33
EZT NÉZZÉTEK!!!! SZEPTEMBERBEN A SKY ONE -on... JÓ LENNE, HA MAGYARORSZÁGON IS VETÍTENÉK: https://www.youtube.com/watch?time_continue=112&v=obYBmdi4U9A
május 21. 11:32
Elég szörnyű, hogy ennyit kell várni hogy le legyen fordítva egy trilógiának a befejező része. Más országokban már 2-3 éve lefordították és kiadták. Magyarországon miért húzzák ennyire? Ezzel csak azt érik el, hogy nem fognak már megbízni az olvasói körük abban a kiadóban. Ahogy olvastam a hozzászólásokban, azért vagyunk páran akik érdeklődünk a könyv után. Ha így folytatják inkább megveszem valamelyik más nyelven és akkor inkább én fordítom le az lehet gyorsabb lesz még így munka mellett is. Ha már eldöntötték hogy nem is fogják lefordítani akkor minek kezdték el? Miért szívatják az olvasok agyát, hogy majd lefordítják? Ne a sorozatra fogják hogy amíg nem jelenik mg addig nem fordítják le. Ez csak mese habbal. Amikor kiadják a sorozatot akkor kéne az összes kötete újból kiadni.... Én is kereskedelembe végeztem, ha eddig nem fordították le ezután se fogják... nagy kár. Pedig ahogy olvasom tényleg lettek volna rá érdeklődök...
május 5. 20:23
Nagyon tetszett a 2 kötet. Érdeklődnék a harmadik mikor jelenik meg?
január 30. 10:44
Sziasztok!
Írtam ismét a kiadónak a 3. kötettel kapcsolatban és ezt a választ írták:
Az első féléves tervünkben nem szerepel a Deborah Harkness-kötet megjelentetése. Esetleg karácsonyra jelenhet meg, amennyiben idehaza is vetítik a készülő sorozatot.
Valaki tud valamit, fogják itthon vetíteni ? Ennek függvényében remélem igen -.-
november 27. 9:00
Hát, valóban! Az előző hozzászólónak teljesen igaza van! Elég égés, hogy a fórumon mindenki mutogatja a különböző nyelveken megjelent HÁROM könyvét... én a harmadikat még mindig nem tudom megmutatni! És magyarázhatom, hogy nálunk a Book of Life még mindig nem jelent meg... Pedig mindenfélét gyűjtünk egymás fordításaiból. Az amerikaiak és az angolok pedig különösen kíváncsiak minden olyan nyelven megjelent kiadványra, ami nem angolul jelent meg... Pl egy csomó nyelven videón összegyűjtöttük az "a kezdet a hiány és a vágy..." emblematikus 3 sorát. Feltettem nekik magyarul is. Mindenkinek tetszett. Annyira lefordítanám nektek magyarra - el is kezdtem, mert a legjobb barátnőm sem tud angolul, a könyvet pedig ő mutatta meg nekem - de 700 oldal és sosem jutok a végére munka és család mellett! :( Amúgy csak egy érdekesség, hogy 2018. május 8-án jelenik meg a "World of All Souls" is. Ez egy gazdagon illusztrált könyv a Mindenszentek világáról. Csomó gyönyörű illusztrációval, plusz adatokkal, magyarázatokkal (Vámpírok teljes nevei, háttértörténetek, stb...) Én már előrendeltem ezt is.
november 26. 19:17
Hopp! az előző hozzászólásomat javitom:
Nem a SyFy, hanem a SKY késziti a Harkness trilógiából a !A Discovery of Witches! c. sorozatot.
Bocs az elirásért!
Garancsi Béláné
:):)
november 26. 12:33
T. Kiadó!
Még MINDIG várom válaszukat, kiadják-e, és ha igen, mikor Deborah Harkness MINDENSZENTEK - trilógiájának harmadik kötetét, Az élet könyvét???????????????
Több, mint 1 éve várok erre választ a kiadótól!!!!!!! Többször kérdeztem /NEM csak én!/, de választ még senki sem kapott!
Szvsz ez óriási tiszteletlenség az olvasóik felé!!
Nagyon remélem, végre választ adnak A KÉRDÉSEMRE!
Gondolom, eddig is sokakat érdekelt ez a trilógia, de most, hogy a SyFy már késziti a belőle készült sorozatát, nagyon meg fog ugrani az igény a könyvekre is!
NEM pomtos dátum érdekel, hanem a VÁRHATÓ (esetleges) megjelenés kb ideje/üteme...
Előre is kösz a VÁLASZT,
üdv,
Garancsi Béláné
:)
november 22. 22:33
Az előző link: Képek és videók a sorozatról. Nem kell regisztrálni a Twitteren, úgy is tudjátok nézegetni.
november 22. 22:29
november 6. 20:58
Alig várom, hogy kiadják magyarul, sajnálom,hogy nem tudok angolul :/
Kedvcsináló
/