Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Irodalom
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Minden
Dokumentumregény
Fantasy
Háborús
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Vallás
Az éjszaka árnyai
Az éjszaka árnyai
A Mindenszentek-trilógia második kötete
Cartaphilus Könyvkiadó, 2014.
3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %

A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana és Matthew szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtár rejtélyes kéziratának eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül: démonok, vámpírok, boszorkányok akadályozzák őket. Elhatározzák hát, hogy visszautaznak az időben a kézirat keletkezésének korába, így próbálják megszerezni. Diana korábban tudomást sem akart venni őseitől örökölt képességeiről, most viszont sürgető vágyat érez, hogy elsajátítsa a boszorkánymesterséget. Amikor ott találják magukat az 1590-es évben, körülöttük Londonban nyüzsögnek a költők, színműírók, udvaroncok - és persze a természetfeletti lények. Ők megérzik, hogy Diana közülük való, ő pedig lassan tudatára ébred a hatalmának. Amire nagy szüksége is lesz, mivel hanyatlóban a vámpírok népe, és az okok kiderítése rájuk vár...Az éjszaka árnyai nem pusztán borzongatóan szenvedélyes szerelmi történet, hanem egyszersmind eleven portré az Erzsébet-korról: találkozunk a szerzőtársától ötleteket kunyeráló Will Shakespeare-rel, nagy hatalmú államférfiakkal - és persze magával a szűz királynővel is. Varázslatos íráskészségével Deborah Harkness ismét lenyűgözi rajongóit: ahogy a mágia és az intrika szövevényéből letehetetlen történetet kerekít, az csakugyan boszorkányos."Regényírói munkásságom 2008 szeptemberében kezdődött, amikor egyszer csak eszembe jutott, hogy ha tényleg léteznek vámpírok, akkor vajon miből élnek?" - Erre a kérdésre adott váratlan, csattanós választ az amerikai történészprofesszor, Deborah Harkness A boszorkányok elveszett könyve megírásával, amely megjelenésekor szinte azonnal a bestsellerlisták élére került, majd szerte a világon óriási sikert aratott. A folytatás sem váratott sokáig magára: 2012-ben elkészült a Mindenszentek-trilógia második kötete, Az éjszaka árnyai, amely szintén rögtön elfoglalta az első helyet a New York Times toplistáján.A Könyvjelző magazin 2014. novemberi számában megjelent cikk: Boszorkányok márpedig...A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Kincsek vannak eltemetve a könyvtárakban

Hozzászólások

november 6. 20:58
Alig várom, hogy kiadják magyarul, sajnálom,hogy nem tudok angolul :/
október 22. 18:59
Az előzőre visszatérve... ha jobban belegondolok, Phoebe már a második könyvben előkerült... De igazán csak a harmadikban jön bele a ténykedésbe! :)
október 22. 18:53
Mindenkinek, Aki Várja! Én olvastam eredetiben a harmadik kötetet, zseniális! Csak ezzel lesz kerek egész a történet.És mindent megmagyaráz. Az írónő amúgy hihetetlenül közvetlen. Ha kicsit tudtok angolul, érdemes csatlakozni a Facebook-on az All Souls Discussion Group -hoz. Én vagyok egyedül magyar ott eddig, kellene az erősítés! EGYÉBKÉNT, csak mondom, hogy idén szeptember óta forgatja a SKY1 csatorna a tv sorozatot az első könyvből. (Főszerepben Matthew Goode és Teresa Palmer) Jövőre lesz elérhető. Csakúgy, mint a 4. könyv, ami Marcus életét kíséri tovább. És Phoebe-ét... Ja... persze. Ő csak a harmadik könyvben kerül elő. Kitartás! Remélem, ha kijön a tv sorozat, csak lefordítják végre magyarra is a harmadik könyvet! Én még soha nem örültem ennyire, hogy tudok angolul...
szeptember 15. 14:27
Hello Mindenki!
Írtam emailt a kiadónak,hogy mikor lesz 3. rész, ez volt a válasz :
"Az idei kiadói tervben nem szerepel a The Book of Life megjelentetése, a jövő évi terveink csak január végén válnak véglegessé."
július 28. 11:36
Tisztelt Kiadó!
Kérem, tájékoztassanak minket, Olvasókat, hogy mikor adják ki a Mindenszentek trilógia 3. kötetét! Mivel elég sokan szerettük ezt a sorozatot, jó lenne, ha a befejezés is kiadásra kerülne!
július 11. 9:51
Tisztelt Kiadó!
Hálás lennék, több olvasótársammal együtt, ha szíveskednének tájékoztatni az olvasóikat, hogy a Mindenszentek trilógia 3. kötete mikorra várható? Elmondhatjuk, hogy évek óta várunk a befejező részre, ezért kérem szíveskedjenek bennünket tájékoztatni!!! Előre is köszönjük!!
június 27. 13:15
T. Kiadó!
Még MINDIG várom válaszukat, kiadják-e, és ha igen, mikor Deborah Harkness MINDENSZENTEK - trilógiájának harmadik kötetét, Az élet könyvét???????????????
Ca 1 éve várok erre választ a kiadótól!!!!!!! Többször kérdeztem /NEM csak én!/, de válast még senki sem kapott!
Szvsz ez óriási tiszteletlenség az olvasóik felé!!
Nagyon remélem, végre választ kap/unk/ok A KÉRDÉSEMRE!
Előre is koösz, üdv,
Garancsi Béláné
június 24. 19:54
Tisztelt Kiadó! Érdeklődnek, hogy mikorra várható a harmadik kötet magyar megjelenése? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Kiss Éva
május 14. 10:10
T. Kiadó!
N-edszer érdeklődni szeretnék, hogy Deborah Harkness MINDENSZENTEK - trilógiájának harmadik kötete, Az élet könyve, mikor jelenik meg? K fogkák adni egyáltalán???
Legalább sziveskedjenek válaszolni n- év távlatából!!
Nagyon megköszönném!
Kösz, üdv. :)
Garancsi Béláné
január 28. 18:52
Tisztelt Kiadó! Érdeklődnék, hogy tervezik-e a harmadik rész kiadását, és ha igen az mikorra várható?
Válaszukat előre is Köszönöm!
Üdvözlettel:
Marianna
Kedvcsináló
/