Nincs engedélyezve a javascript.
A Stranger Things sorozat nézettségi rekordot döntött a Netflixen

A Stranger Things sorozat nézettségi rekordot döntött a Netflixen

2019. július 16.

A Stranger Things sorozat legfrissebb, harmadik évada sorra dönti meg a Netflix nézettségi rekordjait – jelent meg a cég hivatalos Twitter-oldalán. A július 4-ei nemzetközi évadpremier óta eltelt pár napban közel 41 millió háztartás kezdte el a sorozatot, ami több mint eddig bármelyik, a Netflix kínálatában elérhető film vagy sorozat esetén. 18,2 millióan ráadásul már be is fejezték a legfrissebb évadot.

A Stranger Things egy gyerekcsapat történetét mutatja be a 80-as években, egy kitalált Indiana állambeli kisvárosban, akiknek természetfeletti erőkkel és alternatív dimenziókból érkező szörnyekkel kell felvenniük a harcot. A sorozat a 2016-os premier óta a Netflix egyik legsikeresebb saját munkája, és hatalmas elismerésnek örvend mind a kritikusok, mind a nézők köreiben.

A magas nézőszámok és a harmadik évad befejezésére adott érzelmes nézői reakciók alapján nem lepődnénk meg, ha hamarosan további kalandokra számíthatnánk Hawkins kisvárosából. Az új évad bemutatásáig pedig a Cartaphilus Könyvkiadó igazi különlegességgel várja a magyar közönséget: megjelent az első hivatalos Stranger Things-könyv!

A Gyanakvó elmék a sorozat mitológiai alapjaihoz viszi el az olvasót, és megmutatja, milyen borzalmak fenyegették a nyugodt kisvárost a demogorgon előtt. Megismerhetjük továbbá a sorozatbeli Eleven édesanyját, Terry Ivest is, aki megunva a szürke hétköznapokat önkéntesnek jelentkezik egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz. A labor azonban bizarr kísérleteknek és egy természetfeletti erőkkel rendelkező alanynak ad otthont…

Cartaphilus Könyvkiadó