Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Irodalom
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Minden
Családregény
Dokumentumregény
Fantasy
Háborús
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Történelem
Vallás
A Tizenkettek
A Tizenkettek
A Szabadulás-trilógia második kötete
Cartaphilus Könyvkiadó, 2013.
3 392 Ft
Eredeti ár:
3 990 Ft
Megtakarítás:
15 %

A világvége még csak a kezdet volt.Eleinte jó tervnek tűnt: tizenkét halálraítéltet megfertőznek egy ősi vírussal, hogy élő fegyverekké alakítsák őket. Csakhogy a Tizenkettek a vírus hatására vérszomjas szörnyetegekké váltak. Amikor kitörtek a titkos kísérlet helyszínéről, elszabadult a pokol. Rémálom lett úrrá a Földön.

A vírus pusztítását túlélő kevesek kis ellenállócsoportokba szerveződtek. Ám ha biztosítani akarják az emberiség fennmaradását, ahhoz nem elég, hogy igyekeznek életben maradni. Veszélyes, talán végzetes küldetésre kell vállalkozniuk: fel kell kutatniuk a Tizenkettek mindegyikét, hogy végezzenek velük.

Az ellenállók különös dolgot tapasztalnak: a fertőzöttek viselkedése érthetetlen módon megváltozik. A nyomok egy komor diktatúrához, a Hazához vezetnek, ahol egy igen különös trió, két férfi és egy nő igyekszik kedvére formálni az emberiség jövőjét.

Talán csak egyvalaki húzhatja keresztül a számításaikat: Amy, a Sehonnan Jött Lány, az egykori titkos kísérlet tizenharmadik alanya, az ellenállók karizmatikus vezetője. Ő az egyetlen emberi lény, aki feltárhatja a Haza titkát, és aki képes behatolni a Tizenkettek elméjének mélyére. És meglehet, hogy amit ott talál, az mindennek a végét jelenti.Justin Cronin trilógiájának második kötete újabb mesteri formába öntött, vérfagyasztó remekmű. Ez az eposzi ívű, megragadó krónika az áldozathozatalról és a túlélésről méltó folytatása A szabadulásnak.

Hozzászólások

november 15. 14:49
A kiadó MEGSZŰNT, de legalábbis minden elérhetőségén elérhetetlen.
NE UTALJON PÉNZT a kiadó számára, a cég nem működik!
augusztus 4. 12:00
Tisztelt Kaidó!
Érdeklődnék, hogy a Szabadulás-trilógia befejező kötetének megjelenése mikorra várható?
július 13. 15:08
Tisztelt kiadó
Már túl vagyunk a második dátum módosításon is a befejező kötettel kapcsolatban.
Mikorra várható hogy megjelenik????
július 2. 22:18
Üdv. "Kedves" Kiadó, legalább annyit mondanának hogy várható-e a befejező rész megjelenése vagy nem. Nem találkoztam még egy ilyen kiadóval, ami ennyire lesz**ja az olvasókat.
június 1. 19:12
Üdv. Érdeklődnék, hogy a befejező részre mikor lehet számítani? Válaszát előre is köszönöm. Ferencz P.
május 18. 21:55
Kedves Kiadó,
Lennének szívesek legalább annyit jelezni, hogy LESZ / NEM LESZ / NEM TUDJUK a 3. résszel kapcsolatban?
március 17. 17:08
Azt nem értem, hogy ha ilyen szinten sz*rnak az olvasók fejére akkor miért nem zárnak be és fejezik be? Felesleges itt hitegetni az embereket, nyilván könnyebb mint közölni, hogy nem lesz az egészből semmi. Szánalmasak, csak azt sajnálom, hogy ez a nagyszerű könyvsorozat is pont ezekhez került máshol jobban megbecsülnék az olvasókat.
2017. január 15. 13:36
Érdeklődnék, hogy a harmadik rész, aminek eredeti címe The City of Mirror várhatóan mikor jelenik meg. Azt olvastam az egyik itteni hozzászólásban, hogy 2017 tavaszán. Lehet már pontosabb információt kapni? Üdvözlettel: Könyvespolcom kincsei blog
2016. október 21. 14:59
E-mailen választ kaptam: 2017. tavaszra valószínűstik a megjelenését a harmadik kötetnek. /City of Mirrors/
2016. október 20. 15:15
Tisztelt Kiadó, engem is érdekelne a válasz a lenti , még 2015. nyarán elhangzott kérdésre: mikorra várható a sorozat harmadik, befejező kötetének magyar megjelenése?
Kedvcsináló
/