Nincs engedélyezve a javascript.
Mindig december

Mindig december

Akkor is velem maradsz, ha kihunynak a karácsonyi fények

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 524.-
Eredeti ár:
4 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Josie számára a karácsony az év legfájdalmasabb időszaka. Gyermekként ekkor vesztette el szüleit, akiknek minden évben levelet küld ilyenkor. Az idei ünnepi szezon ráadásul újabb megpróbáltatásokat tartogat: elveszti a munkáját, szakít a barátjával, a postaláda felé vezető útján pedig biciklijével elüt egy járókelőt.
Leírás a könyvről
Josie számára a karácsony az év legfájdalmasabb időszaka. Gyermekként ekkor vesztette el szüleit, akiknek minden évben levelet küld ilyenkor. Az idei ünnepi szezon ráadásul újabb megpróbáltatásokat tartogat: elveszti a munkáját, szakít a barátjával, a postaláda felé vezető útján pedig biciklijével elüt egy járókelőt. A szerencsétlen baleset azonban valami új, izgalmas dolog kezdete is lehet, a férfi ugyanis kifejezetten jóképű… és talán Josie sem közömbös neki.
Ám Maxnek szintén jó oka van arra, hogy ódzkodjon a karácsonytól, és néhány együtt töltött nap után nyomtalanul eltűnik a lány életéből. Az elkövetkező hónapok során a sors a legváratlanabb helyeken sodorja őket össze, ám az idő sosem tűnik alkalmasnak. Végül újra eljön a december; mit tartogat ez a karácsony Josie és Max számára?
Emily Stone gyönyörűen megírt, keserédes története hosszú ideig az olvasóval marad a karácsonyi fények kihunyta után is.
Adatok
Raktári kód:
801289
EAN:
9789632668734
Eredeti megnevezés:
Always, in December
Megjelenés:
2022.11.09.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
125 x 200 x 36
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Emily Stone
Emily Stone
A Nagy-Britanniában élő Emily Stone többek között szülei elvesztése miatt érzett gyászát dolgozta fel első regényében, az Édes decemberben, amely nemzetközi könyvsikernek bizonyult. A fiatal írónő nővére családjával együtt él egy gyönyörű viktoriánus udvarházban, és amikor épp nem ír, akkor két unokahúgára vigyáz, vagy kisebb állatkertnek beillő állatseregletükkel – két macska, három nyúl, négy tyúk, hat birka és három póni – foglalatoskodik.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem