Nincs engedélyezve a javascript.
A Júdás-összeesküvés
Jelenleg nem rendelhető
3 490 helyett
2 618 Ft
25 %
A Júdás-összeesküvés, amelynek története egy látványos repülőszerencsétlenségtől egy londoni egyetemen történt brutális gyilkosságon át egy mexikói fantomvárosig vezet, a leglebilincselőbb és a legtöbb meglepetéssel szolgáló krimi a Da Vinci-kód óta.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A holt-tengeri tekercsekben ott rejlik a titok, hogyan halt meg valójában Krisztus...Az egykori zsoldoskatona, Leo Tillman és a becsvágyó zsaru, Heather Kennedy érthetetlen halálesetek ügyében nyomoz. A szálak a holt-tengeri tekercsekhez és a benne rejlő, halált hozó evangéliumhoz vezetik őket.

Tillman és Kennedy élete azonban csakhamar halálos veszélybe kerül, amikor sötét lelkű gyilkosok veszik őket üldözőbe, akik vért sírnak, és Júdás leszármazottainak hiszik magukat. Ezek a "bukott angyalok" mindenre készek, hogy megvédjék a tekercsek világot megrengető titkát... a titkot, hogy hogyan halt meg valójában Krisztus.

A Júdás-összeesküvés, amelynek története egy látványos repülőszerencsétlenségtől egy londoni egyetemen történt brutális gyilkosságon át egy mexikói fantomvárosig vezet, a leglebilincselőbb és a legtöbb meglepetéssel szolgáló krimi a Da Vinci-kód óta."Irenaeus az Adversus Haereses című művében, amelyről már beszéltünk, kifejezetten óva intette az embereket a Júdás evangéliumától. Az alexandriai Athanasziosz állítólag még ennél is sokkal vészjóslóbb szavakkal szólt arról, hogy az egyházat meg kell tisztítani attól a mételytől, amelyet az efféle szövegek képviselnek. Bizony sok-sok ember meghalt azért, mert a Júdás evangéliumát olvasták és terjesztették."Adam Blake valódi neve nem ismert, de az álnév egy világszerte sikeres bestseller-írót takar, akiről csak annyit lehet tudni, hogy Londonban él és alkot.

Adatok
Raktári kód:
722393
ISBN:
9632662541
EAN:
9789632662541
Eredeti megnevezés:
Dead Sea Deception
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
152 x 220 x 37
Tömeg [g]:
670
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top