Nincs engedélyezve a javascript.
Hadak útján

Hadak útján

A 6 Oscar-díjra jelölt film alapjául szolgáló regény

Nem rendelhető
2 000 helyett
1 700 Ft
-15 %
Joeyt csikó kora óta neveli gazdájának fia, Albert. Ám nehéz idők jönnek: kitör a háború, és a gazda pénzszűke miatt kénytelen eladni a lovat a hadseregnek. Albert képtelen belenyugodni barátja elvesztésébe, és megfogadja, mindent megtesz azért, hogy egy nap újra együtt lehessenek.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A háború elválasztotta, a csatatér megedzette, a barátság összekötötte őket.Joeyt csikó kora óta nagy szeretettel neveli gazdájának fia, Albert. Ám nehéz idők jönnek: kitör a háború, és a gazda pénzszűke miatt kénytelen eladni a lovat a hadseregnek. Albert képtelen belenyugodni barátja elvesztésébe, és megfogadja, mindent megtesz azért, hogy egy nap újra együtt lehessenek.

A deres belecsöppen az első világháború gyilkos kavalkádjába. Ahogy fordul a hadiszerencse, hol az angolokat, hol a németeket szolgálja, végül egy öldöklő csata után a senki földjéről ismét az angolok közé téved. Csakhogy megpróbáltatásai ezzel még korántsem értek véget. Jó és rossz oldaláról egyaránt megismerte már az embert: megtapasztalta a béke szépségét, a barátság erejét, majd a háború rútságát.
De vajon találkozik-e még valaha igaz barátjával, Alberttel?Michael Morpurgo megindító története az angol ifjúsági irodalom klasszikussá érett remekműve, melyből az egyik legnagyobb hollywoodi rendező, Steven Spielberg készített filmet.A Könyvjelző magazin 2015. július-augusztusi számában megjelent cikk: Spielberg könyvespolca

Adatok
Raktári kód:
719798
ISBN:
9632662381
EAN:
9789632662381
Eredeti megnevezés:
War Horse
Megjelenés:
2012.02.09.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
139 x 209 x 12
Tömeg [g]:
180
Hozzászólások
 
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top