Nincs engedélyezve a javascript.
Kategóriák
Minden
Ajándékkönyvek
Egészség, életmód
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hobbi, szabadidő
Idegen nyelvű könyvek
Irodalom
Művészetek
Nyelvkönyvek, szótárak
Publicisztika
Regény
Családregény
Dokumentumregény
Erotikus
Fantasy
Háborús
Kaland
Krimi
Romantikus
Sci-fi
Szépirodalmi
Szórakoztató
Thriller
Történelmi
Egyéb
Sport
Szórakozás
Társadalom- és humántudomány
Térképek
Természet- és alkalmazott tudomány
Történelem
Vallás
Az utolsó szerelmes levél
Az utolsó szerelmes levél
Cartaphilus Könyvkiadó, 2016.
3 137 Ft
Eredeti ár:
3 690 Ft
Megtakarítás:
15 %
Készleten

A szerelem összetörhet egy szívet - de meg is gyógyíthatja."...Ha van valakid, aki megért, aki vágyik rád, aki önmagadnál is jobbnak lát - ez a legcsodálatosabb ajándék."Ellie századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét csupán egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. Egy nap a szerkesztőség archívumában téma után kutatva régi levélre bukkan, amelyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.

Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes - olykor erotikus - képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon végül egymásra találtak-e.Két szerelem története, melyeket közel fél évszázad választ el, ám egy sorsfordító véletlen köt össze."Mesésen romantikus könyv, amely arra ösztönöz, hogy magad is elkezdj szerelmes leveleket írogatni."(Glamour)"Teljesen lenyűgözött... csodálatos regény." (Paula McLain, A párizsi feleség szerzője)Jojo Moyes az egyik legnépszerűbb, legismertebb angol romantikus bestsellerszerző. Pályáját újságíróként kezdte, dolgozott Londonban és Hongkongban is, majd első regénye, az Oltalmazó eső megjelenése után szabadúszó író lett. Jelenleg egy essexi tanyán él családjával, férjével és három gyermekükkel.

Moyes két alkalommal is elnyerte "Az év romantikus regénye" elnevezésű rangos brit díjat - legutóbb Az utolsó szerelmes levél című kötettel. Legismertebb bestsellere a Mielőtt megismertelek, melynek nagy sikerű filmváltozatát 2016-ban mutatták be.

Ki olvassa még
/
Szilvi

Hozzászólások

2017. február 27. 15:59
Tisztelt kiadó!
Engem is nagyon érdekelne hogy, a 300. oldal mit tartalmaz.
Van lehetőség valahogy hozzájutni?
Előre is köszönöm a választ.
Üdvözlettel
Szilvi
2016. december 28. 21:56
Tisztelt Kiadó!
Karácsonyra megleptek Jojo Moyes Az utolsó szerelmes levél című könyvével.
Szinte azonnal hozzá is láttam a könyv elolvasásának.
A 300. oldalra érve déjà vu érzés kerített hatalmába. Mintha ezeket a sorokat már olvastam volna... Visszalapoztam és érzésem megerösítést nyert, egy az egyben megegyezik a 298. oldallal. Ezért a 299. oldal alján kezdődő mondat befejezése balladai homályba vész.
Amennyiben mód van rá, kérném Önöket, hogy a 300. oldalt tegyék elérhetővé valamilyen formában.
Üdvözlettel,
Egy olvasójuk 😀
Kedvcsináló
/