Nincs engedélyezve a javascript.
Az éjszaka árnyai

Az éjszaka árnyai

A Mindenszentek-trilógia második kötete

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 490 helyett
3 817 Ft
-15 %
A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana és Matthew szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

A boszorkányok elveszett könyvéből megismert Diana és Matthew szerelme továbbra is izzik, kalandos történetük egyre újabb fordulatokat vesz térben és időben. Diana ugyanis nemcsak történész, hanem boszorkány is, a vonzó Matthew pedig vámpír. Mivel az oxfordi könyvtár rejtélyes kéziratának eltűnése nem hagyja őket nyugodni, a nyomába erednek, de nincsenek egyedül: démonok, vámpírok, boszorkányok akadályozzák őket. Elhatározzák hát, hogy visszautaznak az időben a kézirat keletkezésének korába, így próbálják megszerezni. Diana korábban tudomást sem akart venni őseitől örökölt képességeiről, most viszont sürgető vágyat érez, hogy elsajátítsa a boszorkánymesterséget. Amikor ott találják magukat az 1590-es évben, körülöttük Londonban nyüzsögnek a költők, színműírók, udvaroncok - és persze a természetfeletti lények. Ők megérzik, hogy Diana közülük való, ő pedig lassan tudatára ébred a hatalmának. Amire nagy szüksége is lesz, mivel hanyatlóban a vámpírok népe, és az okok kiderítése rájuk vár...Az éjszaka árnyai nem pusztán borzongatóan szenvedélyes szerelmi történet, hanem egyszersmind eleven portré az Erzsébet-korról: találkozunk a szerzőtársától ötleteket kunyeráló Will Shakespeare-rel, nagy hatalmú államférfiakkal - és persze magával a szűz királynővel is. Varázslatos íráskészségével Deborah Harkness ismét lenyűgözi rajongóit: ahogy a mágia és az intrika szövevényéből letehetetlen történetet kerekít, az csakugyan boszorkányos."Regényírói munkásságom 2008 szeptemberében kezdődött, amikor egyszer csak eszembe jutott, hogy ha tényleg léteznek vámpírok, akkor vajon miből élnek?" - Erre a kérdésre adott váratlan, csattanós választ az amerikai történészprofesszor, Deborah Harkness A boszorkányok elveszett könyve megírásával, amely megjelenésekor szinte azonnal a bestsellerlisták élére került, majd szerte a világon óriási sikert aratott. A folytatás sem váratott sokáig magára: 2012-ben elkészült a Mindenszentek-trilógia második kötete, Az éjszaka árnyai, amely szintén rögtön elfoglalta az első helyet a New York Times toplistáján.A Könyvjelző magazin 2014. novemberi számában megjelent cikk: Boszorkányok márpedig...A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: Kincsek vannak eltemetve a könyvtárakban

Adatok
Raktári kód:
738474
ISBN:
9632663340
EAN:
9789632663340; 9789632666556
Eredeti megnevezés:
Shadow of Night
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
672
Méret [mm]:
152 x 220 x 48
Tömeg [g]:
780
Hozzászólások
Pados
Pados
január 25. 22:31
Köszönjük, hogy elôrendelhetô a 3.rèsz! Remèlem a 4. rèsz Times Convert fordîtásának, kiadásának elôkèszülete párhuzamosan megkezdôdôtt.
Katona-Berényi Nóra
Katona-Berényi Nóra
január 25. 9:26
Érdeklődni szeretnék, hogy mikortól lehet előrendelni a sorozat 3. kötetét?
Judit Faragó-Korhán
Judit Faragó-Korhán
január 18. 11:20
Én is érdeklődni szeretnék, hogy mikor tudom előrendelni a 3.kötetet?
Köszönettel: Judit
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top