Nincs engedélyezve a javascript.
A Csokiimádók karácsonya
Jelenleg nem rendelhető
2 768.-
Eredeti ár:
3 690.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Közeledik a karácsony, de a Csokiimádók Klubjának baráti körét nem csak az ajándékvásárlás gondjai nyomasztják. Lucy lelkesen vezényli a Csokoládé Mennyország kávézó mindennapjait, ám emiatt már hetek óta nem jut ideje barátjára, az Imádott Aidenre. Ráadásul ismét felbukkan volt vőlegénye, a csalfa Marcus, akinek a megjelenése szinte mindig csak újabb bonyodalmakkal jár.
Leírás a könyvről
Közeledik a karácsony, de a Csokiimádók Klubjának baráti körét nem csak az ajándékvásárlás gondjai nyomasztják.

Lucy lelkesen, teljes erőbedobással vezényli a Csokoládé Mennyország kávézó mindennapjait, ám emiatt már hetek óta nem jut ideje barátjára, az Imádott Aidenre. Ráadásul ismét felbukkan volt vőlegénye, a csalfa Marcus, akinek a megjelenése szinte mindig csak újabb bonyodalmakkal jár.

Nadia az őt ért szívszorító veszteség után nem kereste a férfiak társaságát, de az ellenállhatatlanul vonzó Jacob talán hosszú idő után utat találhat a szívéhez. Vajon valóban egymásnak szánta őket a sors?

Chantal és a férje, Ted nem tud betelni újszülött lányuk, Lana szépségével. Ám Chantal egyáltalán nem biztos abban, hogy a baba érkezése elég ahhoz, hogy a házasságuk ne fusson zátonyra.

Autumn a családot sújtó váratlan tragédiával birkózik, próbálja visszanyerni lelki egyensúlyát. Ha vőlegényétől nem kapja meg mindazt a bátorítást és segítséget, amire szüksége van ahhoz, hogy magára találjon, előfordulhat, hogy másnál keres vigaszt?

A Csokiimádók Klubjának tagjai jól tudják, hogy a nehéz helyzetekben sokat segít, ha barátnőikkel megbeszélik ügyes-bajos dolgaikat – főleg ha mindezt intenzív csokifogyasztás közben teszik.
Életelvük változatlan: a csoki legalább olyan örömteli, mint a szex, és még gyantázni sem kell hozzá…

„Ezekről a csokifüggő csajokról olvasva Carole Matthews-függő lettem!”

Mary Berry

„Sok-sok szerelem, sok-sok nevetés.”

Tricia Ashley

Carole Matthews az egyik legnépszerűbb angol romantikus szerző, aki sziporkázó humorával nemcsak a rajongók seregét kápráztatta el, hanem a kritikusok elismerését is kivívta. Regényeinek szinte bérelt helye van a legfontosabb bestsellerlistákon, különféle díjait összeszámolni is nehéz lenne. Carole tévéműsort is vezetett, és a rádióban is rendszeresen szerepel. Amikor éppen nem regényt ír vagy a rajongói leveleire válaszol Milton Keynes-i otthonában, akkor élvezettel fogyaszt csokoládét és utazgat szerte a világban.

Lucy Lombard és a Csokiimádók Klubja többi tagjának fergeteges története folytatódik A Csokiimádók esküvője című kötetben.
Adatok
Raktári kód:
753976
EAN:
9789632665986
Eredeti megnevezés:
The Chocolate Lovers' Christmas
Megjelenés:
2017.12.06.
Kötésmód:
x - kartonált
Oldalszám:
466
Méret [mm]:
125 x 200 x 27
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Carole Matthews
Carole Matthews

A legnépszerűbb angol romantikus írók között számon tartott Carole Matthews nemcsak az olvasók seregét ejtette rabul regényeivel, hanem a kritikusok elismerését is kivívta. 22 éves írói pályafutása alatt 33 könyvet írt, amelyek világszerte több milliós példányszámban keltek el. Magyarul a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában jelent meg nagy sikerű Csokiimádók-sorozata, valamint legújabb könyve, a Cukrászda a kertben.
Műveinek mondhatni bérelt helyük van a különböző irodalmi sikerlistákon, díjait pedig összeszámolni is alig lehet. Amikor Carole épp nem regényt vagy forgatókönyvet ír, akkor a Himaláját járja, Kínában teázik, vagy egyszerűen Milton Keynesben található kertjében pihen. Saját magát szívesen mutatja be romantikus szerzőként, aki szívesen fogyaszt csokoládét, pezsgőzik, és túl sok időt tölt a közöségi médiában.

Bővebb információt az írónőről a www.carolematthews.com oldalon, vagy hivatalos Instagram oldalán (https://www.instagram.com/matthews.carole/) találhatsz.

Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem