Nincs engedélyezve a javascript.
Szellemíró
Jelenleg nem rendelhető
2 250.-
Eredeti ár:
3 000.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Robert Harris regényének elbeszélője egy szellemíró, aki azzal keresi a kenyerét, hogy futballisták, rocksztárok, hírességek bőrébe bújva emlékiratokat ír, hogy aztán a megbízók az elkészült műveket saját nevük alatt publikálhassák. A főhős "szellemként" most élete nagy lehetőségével szembesül: meg kell írnia a volt brit miniszterelnök memoárját.
Leírás a könyvről
Robert Harris lebilincselően izgalmas, filmtémaként is felhasznált új regényének elbeszélője egy szellemíró, aki azzal keresi a kenyerét, hogy futballisták, rocksztárok, hírességek bőrébe bújva emlékiratokat ír, hogy aztán a megbízók az elkészült műveket saját nevük alatt publikálhassák.
A főhős "szellemként" most élete nagy lehetőségével szembesül: meg kell írnia a volt brit miniszterelnök memoárját. Így kerül Amerikába, a télen ijesztően kihalt Martha's Vineyard-szigetre, hogy találkozzon a prominens államférfival.

Nem sok időbe kerül, hogy felismerje, szörnyű hibát követett el. Elődje, McAra, a memoár korábbi szellemírója rejtélyes módon vízbe fulladt, s halálával a volt miniszterelnök alakja is egyre titokzatosabbá válik.

Vajon sikerül-e kiderítenie a szellemírónak, hogy mi történt a ködös múltban? Kik állnak a gyilkosságok és cselszövések mögött?

Ebben az intelligens irodalmi-politikai thrillerben minden benne van, ami egy borzongató krimihez elengedhetetlen: gyilkosság, rejtély és a nem várt, briliáns végkifejlet.



Robert Harris regényét Roman Polanski adaptálta filmvászonra és munkájáért a 60. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb rendezőnek járó Ezüst Medve díjjal tüntették ki.
Adatok
Raktári kód:
705277
ISBN:
9632661315
EAN:
9789632661315
Eredeti megnevezés:
The Ghost
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
356
Méret [mm]:
125 x 195 x 24
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
420
Hozzászólások