Nincs engedélyezve a javascript.
Rendíthetetlen
Jelenleg nem rendelhető
2 993.-
Eredeti ár:
3 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
1943 májusában az amerikai légierő egyik repülőgépe lezuhan a Csendes-óceán fölött. A tizenegy fős legénységből mindössze hárman élik túl a becsapódást, köztük a gép bombázótisztje, egy fiatal hadnagy: Louis Zamperini. A férfi közel két hónapig hánykolódik az óceánon egy mentőcsónakban. De az igazi megpróbáltatások csak ezután kezdődnek...
Leírás a könyvről
1943 májusában az amerikai légierő egyik repülőgépe lezuhant a Csendes-óceán fölött. A tizenegy fős legénységből mindössze hárman élték túl a becsapódást, köztük a gép bombázótisztje, egy fiatal hadnagy: Louis Zamperini.

Zamperini gyerekkorában a környék réme volt, állandó csínyeivel rettegésben tartotta városa lakóit, ám amikor bátyja hatására sportolni kezdett, kiderült, hogy istenáldotta tehetség.

A legjobb egymérföldes futók között tartották számon, fiatal kora ellenére sikerült kijutnia az 1936-os berlini olimpiára, ahol bekerült az 5000 méteres síkfutás döntőjébe. Nagy jövő előtt állt, a következő olimpia egyik sztárja lehetett volna. A következő olimpia azonban elmaradt, Zamperini pedig Pearl Harbor után a csendes-óceáni hadszíntéren találta magát. Egy bevetés során repülőgépe lezuhant, és Louis közel két hónapig hánykolódott az óceánon egy mentőcsónakban. Partot érve azonnal japán hadifogságba került - és az igazi megpróbáltatások csak ezután kezdődtek...



Laura Hillenbrand könyve a 2010-es év egyik legnagyobb szenzációja volt az Egyesült Államokban. A Time Magazine egyenesen az év könyvének választotta, és minden eladási listán rögtön megjelent az elsők között. Páratlan sikerét jelzi, hogy a Rendíthetetlen négy év elteltével is őrzi a helyét a bestsellerlisták élmezőnyében, köszönhetően annak, hogy a kötetből immár több mint négymillió példány kelt el csak aqz USA-ban.



A könyvből nagyszabású hollywoodi film készült Angelina Jolie rendezésében, melyet 2015. február elején mutatnak be a hazai mozikban.



A Könyvjelző magazin 2014. decemberi számában megjelent cikk: A méltóság, mint létszükséglet



A Könyvjelző magazin 2015. január-februári számában megjelent cikk: Rendíthetetlen küzdelem a Rendíthetetlenért



Adatok
Raktári kód:
739236
ISBN:
9632663883
EAN:
9789632663883
Eredeti megnevezés:
Unbroken
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
504
Méret [mm]:
140 x 208 x 35
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások