Nincs engedélyezve a javascript.
A beugró
Jelenleg nem rendelhető
2 243.-
Eredeti ár:
2 990.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"A beugró" színházi regény a londoni West Endről. A cselekmény a szerelmi háromszög jól bevált receptjén alapul. A lúzer-szerepből szabadulni képtelen Stephen reménytelenül várja a nagy áttörés lehetőségét, hogy végre alkalma nyíljon megmutatni: többre hivatott az egyszerű beugró színészi sorsnál...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
"A beugró" színházi regény a londoni West Endről. A cselekmény a szerelmi háromszög jól bevált receptjén alapul. A lúzer-szerepből szabadulni képtelen Stephen reménytelenül várja a nagy áttörés lehetőségét, hogy végre alkalma nyíljon megmutatni: többre hivatott az egyszerű beugró színészi sorsnál, ám Josh, a teltházas West End-i darab sztárja minden este pontosan érkezik, és bámulatosan professzionális színészi teljesítményével csak mind jobban elbizonytalanítja helyettesét. Miután a maga rafinált módján számtalanszor meg is alázza beugróját, Stephen a bosszú leleményes módját eszeli ki: úgy határoz, hogy elcsábítja Josh feleségét, Norát. Hármójuk konfliktusa nagyszerű lehetőséget teremt a szerző számára, hogy remek iróniával ábrázolja a londoni művészvilág szereplőinek intrikáktól, irigykedéstől, kicsinyes torzsalkodástól sem mentes mindennapjait: a színházi öltözők, a londoni nightclubok és partik világát.



David Nicholls az "Egy nap" című regényével vált ismertté. Ez a második könyve a leginkább önéletrajzi ihletésű, ugyanis Nicholls hosszú éveken át maga is színész volt, és tapasztalatait remek iróniával dolgozta fel ebben a regényben.
Adatok
Raktári kód:
715368
ISBN:
9632662091
EAN:
9789632662091
Eredeti megnevezés:
The Understudy
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
127 x 200 x 30
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások